Pretraga

Ove devojke nisu bile u Parizu, ali su nam prikazale genijalne Chanel kombinacije

Tekst: BURO.

Crveni tepih se za vreme pandemije premestio u kuće onih koji bi inače po njemu hodali, a ubrzo se slično desilo i u modnom svetu. Ipak, Chanel je stvari izdigao na novi nivo i koordinirao pravi pravcati "prvi red" daleko od onog koji je postojao u stvarnosti (a u kom su se našli Margot Robbie, Pharell, Vanessa Paradis, Sofia Coppola...).  

Naime, brend je organizovao da se nekim od (naših najdražih) Instagram devojaka koje inače sarađuju sa Chanelom pošalju ekskluzivne kombinacije koje će na dan revije obući i slikati se na lokacijama na kojima se nalaze, kada već nisu bile u mogućnostida se nađu na reviji za kolekciju visoke mode za sezonu proleće/leto 2022.

Na ovaj način su se na dan revije feedovi svih koji prate modne naloge jednostavno prebojili Chanel bojama, što samim fotografijama sa događaja što kombinacijama koje su devojke u čast brenda napravile i ponele istovremeno svuda po svetu. 

Blejzeri i šortsevi od tvida, letnji setovi od frotira, brendirane providne čarape i prepoznatljive salonke, biserne ogrlice i torbe sa duplim "C" stilizovani na nove i neočekivane načine zaokupili su nam pažnju skoro koliko i sama pista! Donosimo vam neka od najboljih izdanja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor