Pretraga

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022.

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022.

Tekst: BURO.

Foto: Press

Platforma Lyst je objavila svoj godišnji izveštaj o najpopularnijim komadima u ovoj godini, a na listi su se našli svi komadi koje smo viđali po Instagramu.

Ceo svet se šokirao cenom Pradine obične pamučne potkošulje sa minijaturnim logom, ali je ovaj komad bio rasprodat na većini e-commerce platformi. Rezultat? Zauzima visoko treće mesto na listi najpopularnijih komada godine. Prvo mesto je pripalo „mlađoj sestri“ brenda Prada, brendu Miu Miu i njihovim baletankama koje je generacija Z odmah prisvojila kao omiljenu obuću.

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022. (фото 1)

MIU MIU

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022. (фото 2)

BIRKENSTOCK

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022. (фото 3)

UGG

Tu su i nezaobilazne Birkenstock sandale i to model Boston koji se rasproda kako stigne na police. UGG je takođe izuzetno popularan, a na listi su se našle Tazz sandale koje smo vidjeli na Elsi Hosk, Gigi Hadid i Belli Hadid. Diesel je napravio veliki comeback zahvaljujući kolektivnoj opsesiji estetikom 2000-ih, a na listi se našao kaiš sa velikim metalnim Diesel logotipom. Zanimljivo je da na listi nema nijedne Balenciaga torbe, ali su među najtraženijim komadima njihove srebrne ovalne naočare koje takođe podsjećaju na vreme rejv pokreta i podsećaju na modele brenda Oakley koje su svi nosili u to vreme. U nastavku pogledajte koji su se komadi još našli na spisku najpopularnijih.

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022. (фото 4)

PRADA

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022. (фото 5)

DIESEL

Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada 2022. (фото 6)

ADIDAS

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor