Pretraga

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone

One prevazilaze trendove

Tekst: BURO.


Svake sezone se pojavljuju nove it torbe i, iako ih često želimo (jako!), ponekad sva ta pomama zna da zavrti mozak. Nemojte smetnuti s uma da su sve uglavnom varijacije na jednu od nekoliko tema i izbor će odmah postati mnogo jednostavniji. Da li želite minijaturnu instalaciju u koju jedva staju ključevi ali je preko noći zavladala Instagramom (Jacquemus nam je još jednu opsesiju dodao na listu želja...), bucket model koji je sada već potvrđena klasika ili torbu na jedno rame koju možete prebaciti i kao poštar? Mi vam olakšavamo život i donosimo sedam modela torbi koje svakako treba da imate, ove i svake sledeće sezone. Jer, zašto se ograničiti na samo jedan?


Torbe na kaišu


Ako ste mislili da je u pitanju prolazni trend, prevarili ste se. Zaboravite na asocijacije na klince sa početka devedesetih, ovi modeli su ih odavno prerasli i ušli u ultra-luksuznu arenu. Najmekša koža, širok pojas ili debeo kaiš, pastelne boje... Postale su najbolji prijatelj ležernih krojenih komada.

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 1)
@tamumcpherson
Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 2)
Pull & Bear, 1.290 Din

Sa ručkom na vrhu


Klasičan "damski" model, vratio se na velika vrata zajedno sa opsesijom Lady Di (koja je nosila štepani Lady Dior model). Sada može biti i opuštenije forme, nabran i bez oštrih geometrijskih linija. Mala ili srednjih dimenzija, ne preterujte, savršeno će izbalansirati svaku opuštenu dnevnu kombinaciju i učiniti je spremnom za posao.

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 7)
@thehautepursuit
Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 8)
Mona, 16.990 Din

Velika Carry All


Za one dane kada vam je životni moto "sve svoje sa sobom nosim", nebitno gde se nalazite. Modeli od kože (dodatni poeni ako su asimetrični) dostojni su svake gradske situacije i dostojanstveno će sakriti sve što vam padne napamet iako za njima suštinski ne zaostaju ni pleteni i platneni modeli. Jednako stylish za pakovanje za vikend van grada, kao i za zujanje po gradu, život bez njih je nemoguć.

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 9)
@carolineissa
Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 10)
Mango, 4.990 Din

Pismo torba


Sve veličine, sve boje, svako doba dana. Ne znamo kako su u jednom momentu pale u zaborav ali su se na velika vrata vratile kroz pomamu za vintage komadima i evoluirale do predimenzioranih modela za dan. Večerima i dalje vladaju geometrijske forme od tvrdih materijala.

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 15)
@thehautepursuit
Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 16)
Zara, 2.590 Din

Mini


Ok, imate pravo da insistirate na argumentu praktičnosti ali... To baš i nije uvek najvažnije, zar ne? Svaka torba koja vam izmami osmeh i nosi karticu i telefon zaslužuje ljubav. Uostalom, šta vam više i treba za dobar provod?

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 17)
@claartjerose
Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 18)
Hunting Season

Za rame


Klasika koju možete tretirati kao takvu ili je okrenuti naglavačke bojama i teksturama. A zašto ne i jedno i drugo? Nosite je na jednom ramenu ili kao poštar, u oba slučaja ćete imati slobodne ruke. Čekajte malo, zar to i nije osnovna svrha torbe?

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 23)
@beatrice.gutu
Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 24)
Victoria Beckham

Bucket


Manija za Mansur Gavriel torbama se malo stišala i sada slobodno možemo da kažemo da su ove torbe tu da ostanu. Novi modeli dolaze u raznim materijalima, od kože do rafije i raznim oblicima - geometrijskim ili mekim. A mi ih volimo sve!

Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 25)
@erinoffduty
Sedam modela torbi koje bi trebalo da imate ove (i svake sledeće) sezone (фото 26)
Zara, 2.590 Din

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar