Pretraga

Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram

Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram

Tekst: BURO.

Ako vas zanima šta će se nositi sutra, najlakši način da saznate jeste da proverite Instagram naloge Francuskinja, jer te šik devojke trasiraju trendove koji će se zatim proširiti na čitavu Evropu. Tako smo pronašli Soamé maleni brend koji je tek na svom početku, a njihove retro pletene torbe su već postale letnji must have.

Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram (фото 1)

Tradicionalno, takve torbe su savršen izbor za najtopliju sezonu, lagane su i izrađene od prirodnih materijala i svakoj odevnoj kombinaciji dozu šarma. Soamé je osnovala Rary Soa inspirisana putovanjem, za početak je osmislila tri modela koji u centar pažnje stavljaju rad zanatlija.

Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram (фото 2)
Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram (фото 3)
Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram (фото 4)
Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram (фото 5)

Torbe se isključivo izrađuju od rafije i pamuka, tu je jednostavan ceger, drugi model ima izvezene cvetiće, dok je treći nalik mega popularnoj bucket tašni. Rary se bori za održivost mode, zbog toga se ove trobe ručno prave na Madagaskaru od strane žena koje zahvaljujući tome mogu da ostvare finansijsku nezavisnost. Brend je lansiran u maju 2020. godine preko pre order kampanje na Ulule platformi, a uspeh je bio munjevit. Ukoliko želite da dođete do ovih kul torbi, morate biti strpljivi jer je trenutno u izradi e-shop sajt koji će biti lansiran ovog leta. Poručite među prvima.

Soamé je mali francuski brend čije retro torbe osvajaju Instagram (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor