Pretraga

Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook

Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook

Tekst: BURO.

Ako ste u potraz za finim pletivima, neodoljivim karo uzorkom i krojevima koji su istovremeno udobni, a naglašavaju žensku figuru – pravac radnja Marije Tarlać! Navikli smo da se na ovoj adresi mogu nabaviti komadi koji vešto balansiraju između odrednica casual i svečano. Svaka kreacija se u određenom stajlingu može prilagoditi (skoro) svakoj prigodi i to je upravo ono što težimo kada je u pitanju naš garderober. Želimo odeću koja je kvalitetna, nosiva i praktična u različitim situacijama. Zato nam je Marija postala omiljena istog trenutka kada je javnosti predstavila svoj koncept od koga ne odstupa godinama. Sada je pred nama nova jesenja kolekcija koja ponovo donosi njen prepoznatljivi stilski senzibilitet, ovog puta uz male novosti.

Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 1)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 2)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 3)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 4)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 5)

Kreacije sa Tarlać potpisom često su izvedene u printu, a ove sezone ona se malo udaljila od uobičajnih floralnih (naravno tu je par haljina takve šare) i poigrala se leopard uzorkom, kao i sa nekoliko varijanti karo printa. Boje prate nijanse kasne jeseni, od sunčane žute, preko zagasite crvene, sve do krem. Precizni krojevi i matrijali koji su lagani i prijatni za nošenje jesu i ovog puta u centru pažnje.

Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 6)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 7)

Sakoi su sada prešli u sekciju haljina, pa imamo mini haljinu, koja je zapravo sako sa preklopom i to u crnoj, sivoj i beloj boji. Savršeno za one dane kada vam je potreban „stajing u sekundi“ koji se uklapa uz svaki dress code: od poslovih obaveza, do đuskanja do jutra. Kao i uvek trik je u pravilnom doziranju modnih detalja koje Marija uvek pušta da diktiraju karakter krajnje kombinacije. Ona je vrlo svedena kada su detalji u pitanju, pa je tako nastavila da se igra širokim modelom shopper torbe koju je uključila u ponudu pre nekoliko sezona. Ovog puta ponudila nam je varijantu u sivom karo tekstilu sa kožnim krem ručkama koja, iako je vrlo efektna, lako može da „nađe zajednički jezik“ sa svim modnim komadima.

Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 8)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 9)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 10)
Stigla je nova kolekcija Marije Tarlać, a mi imamo ceo lookbook (фото 11)

Iza lookbook-a stoji fotografkinja Vedrana Vukojević, a glavna uloga pripala je manekenki Jeleni Tešić. Ovo su samo predlozi za stilizovanje jesenje kolekcije, jedva čekamo da vidimo stilsku kombinatoriku devojaka po gradu. Mi smo već odvojili omiljene komade!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor