Pretraga

Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru

Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru

Tekst: BURO.

Foto: Press i Instagram

Svetlucve torbice dizajnerke Marine Raphael prvo smo primetili pod rukom Jennifer Lopez, Katie Holmes, Adjoe Andoh i kraljice Máxime od Holandije (da, miks njenih obožavateljki je toliko različit). Komadi koji podsećaju na prava mala umetnička dela zapravo su utkani u Marinin DNK pošto kristali nisu samo njen zaštitni znak već i porodično nasleđe pošto je dizajnerka pripadnica čuvene Swarovski dinastije, a njen pra-pra-pradeda osnovao je legendarni brend davne 1895.

Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru (фото 1)
Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru (фото 2)

Upravo iz razloga što je htela da pronađe svoj zaštitni znak nezavisno od porodice, Marina se nikada nije bavila dizajnom nakita i već za vreme fakulteta počela je da se bavi dizajnom torbi. "Želela sam da stvorim nešto što je izuzetno kvalitetno ali ne i preskupo, nešto što ne košta između dve i tri hiljade evra," izjavila je jednom prilikom, referišući se na modele nekih od poznatih luksuznih brendova. Danas ima svoju liniju koja se izrađuje u Italiji, kontroliše u Austriji i pakuje u njenoj rodnoj Grčkoj, a osim preko sajta prodaje se i preko e-commerce platformi kao što su Luisaviaroma i Harvey Nichols. Pored modela koje kreira sama, Marina je sarađivala i sa grčkom blogerkom Evangeline Smyrnoitaki, sa dizajnerkom nakita Eugenie Niarchos i dizajnerom Peterom Dundasom.

Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru (фото 3)
Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru (фото 4)
Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru (фото 5)

Zaštitni znak brenda su svetlucave torbe geometrijskih formi za koje biste prvo pomislili da su namenjene glamuroznim izlascima ali Marina nas ubeđuje da nije tako: "Na svoje torbe gledam kao na nakit, kao na zaista posebne komade koji će upgrade-ovati svaki look," i dodaje kako "možete izaći iz kuće u farmerkama i beloj majci i ukombinovati to sa jako kul svetlucavom tašnom" te kako se Marina Raphael torbe mogu zaista nositi u svim prilikama. Želimo tu svetlucavu magiju u svom životu.

Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru (фото 6)
Svetlucave torbice ovog novog brenda želimo u svom ormaru (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor