Pretraga

To što ostajemo kod kuće za doček ne znači da ne možemo da se sredimo. Inspiraciju smo potražili kod influenserki

To što ostajemo kod kuće za doček ne znači da ne možemo da se sredimo. Inspiraciju smo potražili kod influenserki

Tekst: BURO.

Realno u regularnim uslovima bismo novogodišnji period pre shvatili kao trenutak da odahnemo privedemo poslove kraju i odmorimo. Sređivanja, restorani, hoteli i nastupi? Možda, i to samo ako smo se dogovorili sa društvom, pa hajde. A u ovim uslovima? Odjednom je sve što želimo stari dobri doček, kičast, posut šljokicama. Pripisaćemo to ljudskoj prirodi i zapravo više ni nećemo trošiti misli na to šta ne možemo, već ćemo se baviti onime što nam je dostupno.

Možemo malo skockati stan, napraviti posebnu novogodišnju trpezu. I kako zbog koga? Vas i vaših ukućana. Više smo i zaboravili kako izgledaju žurke, klubovi i proslave po restoranima. Zato predlažemo mali remiks. Kućni đir u štiklama, da omiljene cipele ne pomisle da smo ih napustili. Ceo make up look, onaj za koji vam treba večnost da ga nanesete i još više vremena da ga posle skinete sa lica. Haljina koja je jedva pristojna, pliš, perje, volani i šljokice. Malo toga je imalo smisla tokom ove godine pa nećemo ni sada sitničariti i tražiti viši cilj u svemu tome.

I omiljenim insta devojkama koje se bave modom je dosadilo da dane provode u bež trenerkama i čupavim papučama, tokom poslednjih nekoliko nedelja izvodile su nam pokazne vežbe šta bi se sve moglo odenuti za Novu godinu kada bismo bili u prilici. Ipak, to nije razlog razlog da potonemo, ukoliko vam nedostaje mrva glamura, uredite se kao nikada pre. Ukoliko vam je stalo da vas neko i vidi - srećom imamo društvene mreže. Ovo su naši omiljeni outfiti od onih koje smo videli u decembru. Slobodno se pridružite društvu onih koji ne odustaju od svečanih look-ova.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor