Pretraga

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela

Tekst: Jelena Karakaš

Ovo je doba kada koraci zaista postaju „laki kao oblaci“, može se desiti da ujutru krenete na posao, popodne završite u parku na partiji sunčanja, zatim spontano krenete na after work piće, koje se pretvori u dva i hop ponoć je prošla. Za te nepredvidljive epizode potreban vam je autfit koji će biti udoban, ali i lako uklopiv u sve situacije. Najbolje da krenete od obuće, par cipela ili sandala može sve da popravi. Zato smo istražiili šta su domaći dizajneri ponudili za tople dane i pronašli smo neke vrlo kul modele. Donosimo vam naše favorite, pa se vidimo negde u gradu!

Romantično

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 1)

Abo Shoes smo zavoleli od prvog modela šarenih cipela nalik na muške, a kako sezone prolaze oni se sve više igraju oblicima i bojama. Ključna reč u ovom slučaju jeste „neodoljivo“ jer upravo je takav novi model „Stephanie“ koji dolazi u varijanti u štepanoj napa koži u Mary Jane stilu sa kaišićem preko risa i – oh bože – sa malom potpeticom u (roze) boji.

Uklopiti sa: Obične široke plave farmerke biće savršena kontrateža romantičnim cipelicama, dodajte belu majicu i ceger i spremni ste za dan.

Za koga: Za sve romantične duše koji priželjkuju malo čarobnog praha fantazije preko turobne svakodnevnice.

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 2)

Mix and Match

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 3)

Radionica obuće Gepetto je pre svega fokusirana na ručnu izradu ravne obuće. Radi se o onoj vrsti cipela namenjenih za svaki dan, ali budući da se radi o konceptu koji se bazira na personalizaciji kroz boje i materijale ove cipele su i vrlo posebne i lako će nadograditi svaku modnu kombinaciju.

Uklopiti sa: Mala crna haljina je uvek dobar izbor, pustite da jarke boje obuće ukradu svu pažnju.

Za koga: Za sve one koji konstatno žongliraju sa vremenom i obavezama i iako je možda najlogičnije da dan prežive u patikama, žele ipak i neku dozu elegancije.

senzualno

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 4)

Danijela Biškup i njen brend cipela Lilu su nam godini na vrhu liste omiljenih i najbolje od svega jeste što svake sezone donesu nešto novo u skladu sa tendencijama. Ni ova nije izuzetak, pa su tu modeli sa kvadratnim vrhom i nežnim kaišićima zahvaljujući kojima možete pokazati svoj pedikir.

Uklopite sa: Jarke boje kao stvorene su da začinite neku poslovnu kombinaciju i dodate joj mrvicu neočekivanosti. Crne pantalone su izenenađujuće dobar par sunčano žutim sandalama.

Za koga: Sve one kojima su tokom pandemije počele da nedostaju štikle, sitno lupkanje koraka i ispravan stav koji možete zauzeti samo kad se na potpeticama.

Slatko

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 5)

M-ishka je brend koji se zahvaljujući jasnoj estetici lako pozicionirao na domaćem tržištu. Publiku su osvojili kožnim espadrilama sa mašnom, a nastavljaju eksperimente u sličnom pravcu. Nude i sandale sa velikom mašnom koja dominira, u velikom izboru boja.

Uklopite sa: Opuštena letnja haljina biće najbolji pratilac ovih sandala. Ležerno kao stanje duha.

Za koga: Sve one koji žele da zadrže razdragano dete u sebi.

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 6)

elegantno

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 7)

Valter Shoes postoji od 2018. godine i postali su prepoznatljivi po ravnoj obući koja uvek ima neki zanimljiv detalj. Ni model „Ballerina“ nije izuzetak, naziv se sam nametnuo jer se zaista radi o stilizovanoj baletskoj cipeli, vrh je zaobljen, a tu su i trake oko stopala i gležnja.

Uklopite sa: Kratka letnja haljina biće najbolja drugarica vašim „balerinama“.

Za koga: Sve one koje su maštale o karijeri primabalerine, ali ih je život odveo na neku drugu stranu.

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 8)

Jednostavno

Tražite zaista dobru obuću? Pogledajte naše predloge domaćih dizajnera cipela (фото 9)

Ako ste devojka sklona minimalizmu i trudite se da kroz život jezdite bez komplikacija, onda ste sasvim sigurno već upoznati sa asortimanom Zo Sandals. Sada nude i jednostavne sandale sa nekoliko kaiševa od kože u konjak boji.

Uklopite sa: Laneno odelo je savršen izbor.

Za koga: Ukoliko sa malo umete da kažete mnogo, ove sandale će vam pomoći u toj misiji.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor