Pretraga

Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber

Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber

Tekst: BURO.

Foto: Press i Instagram

Svi znamo kakav momentum pruža podrška poznatih ali i Instagram devojaka - a kada je moda u pitanju ova dva se gotovo uvek preklapaju. Scenario ide po sledećem redu: neko obuče jedan komad, za tri dana je komad rasprodat (ili u slučaju nekih poznatih i za jedan dan), a feedovi nam eksplodiraju raznim kreacijama sa potpisom brenda u pitanju poput vatrometa.

Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber (фото 1)

@ELIZABETHSULCER

Iako brend Christopher Esber postoji još od 2010. godine i odavno smo navikli da ga gledamo u ponudi sajtova kao što je net-a-porter, u poslednje vreme kao da ne postoji devojka koju pratimo koja ga ne nosi. Njegov zaštitni znak jesu seksi haljine sa prorezima i često metalnim detaljima (poput mini modela koji je ponela Hailey Bieber) ali čini se da svako može da njegove komade prilagodi sebi - ne traba vam veži dokaz od toga da jednako dobro i uklopljeno izgledaju i na Elizabeth Sulcer i na Lei Sfez. 

Iza brenda stoji Australijanac Christopher Esber, a njegov zaštitni znak jeste majstorski krojena silueta sa isečcima i pertlanjem koja odiše seksipilom i samopouzdanjem. Moglo bi se reći da ga je "otkrila" Emily Ratajkowski koja je jedan model ponela još 2019. godine ali Hailey je ta koja ga je ovog leta lansirala u modnu stratosferu (ko kaže da štreberski i seksi vajb ne idu zajedno?).

Miks tradicionalnih tehnika izrade i inovativnih krojeva i tkanina jeste u srcu Christopherovog dizajna. Njegovi komadi su neverovatno luskuzni ali i jednostavni za nositi, i lako se personalizuju i prilagoavaju ženi koja ih stavi na sebe. Elagantan minimalizam pomešan sa apsolutnom senzualnošću su njegov paradoks i dualnost u kojoj uživa, a svakom novom kolekcijom ovaj dizajner svoju estetiku odvodi korak dalje. 

Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber (фото 8)
Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber (фото 9)
Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber (фото 10)
Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber (фото 11)
Upoznajte australijski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor