Pretraga

Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda

Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda

Ovo su najbolji prolećni stajlinzi i komadi

Tekst: BURO.

Pretpostavljamo da vas svake sezone muči isto pitanje: šta kupiti i kako to sad kombinovati? To je logičan sled kada počnete da ražmišljate o svim trendovima koje viđate na internetu i na svom Instagram feedu. Ipak imajte na umu da bi na proleće trebalo da kupite komade koje možete nositi i preko dana i uveče, slojevi su i dalje dobrodošli, a prelazak sa "poslovne" kombinacije na "večernju" možete postići jednostavnom promenom obuće. Uz ove jednostavne a stylish predloge videćete da određene komade možete nositi u više prilika uz minimalna dodavanja ili izmene. Inspirišite se.

 

1. Široke pantalone

Vreme skinny jeansa je završeno. Ništa ne govori effortless chic kao široke pantalone, kardigan i mantil. Ne zaboravite da sve ovo nosite sa patikama.Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 1)Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 2)

Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 3)

2. Bež

Možda niste obavešteni ali imamo novu boju sezone. Ako želite možete nositi celu kombinaciju u bež boji ili komad sa nekom kontrastnom bojom (da li je to crna ili neon zavisi od vaših preferenci).Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 4)Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 5)

Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 6)

 

 

3. Niska štikla

Promenilo se vreme i mišljenje da samo dobro izgledate u visokim štiklama. To što ste bliže zemlji ne znači da ste manje stylish. Nosite ih uz suknju ili boyfriend jeans.Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 7)Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 8)Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor