Pretraga

Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda

Vanja Milićević vam pokazuje kako da izgledate stylish bez previše truda

Ovo su najbolji prolećni stajlinzi i komadi

Tekst: BURO.


Pretpostavljamo da vas svake sezone muči isto pitanje: šta kupiti i kako to sad kombinovati? To je logičan sled kada počnete da ražmišljate o svim trendovima koje viđate na internetu i na svom Instagram feedu. Ipak imajte na umu da bi na proleće trebalo da kupite komade koje možete nositi i preko dana i uveče, slojevi su i dalje dobrodošli, a prelazak sa "poslovne" kombinacije na "večernju" možete postići jednostavnom promenom obuće. Uz ove jednostavne a stylish predloge videćete da određene komade možete nositi u više prilika uz minimalna dodavanja ili izmene. Inspirišite se.

 

1. Široke pantalone

Vreme skinny jeansa je završeno. Ništa ne govori effortless chic kao široke pantalone, kardigan i mantil. Ne zaboravite da sve ovo nosite sa patikama.

2. Bež

Možda niste obavešteni ali imamo novu boju sezone. Ako želite možete nositi celu kombinaciju u bež boji ili komad sa nekom kontrastnom bojom (da li je to crna ili neon zavisi od vaših preferenci).

 

 

3. Niska štikla

Promenilo se vreme i mišljenje da samo dobro izgledate u visokim štiklama. To što ste bliže zemlji ne znači da ste manje stylish. Nosite ih uz suknju ili boyfriend jeans.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar