Pretraga

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske

Tekst: Jelena Karakaš

Postoje ifluenserke koje dugo pratimo i čiji stil je vremenom postao prepoznatljiv, toliko da je dobio i svoj fizički oblik u vidu kolekcija koje su uhvatile samu esenciju onoga što one jesu. Radi se o devojkama koje su nam milion puta pokazale kako se snalaze u brzopoteznim stilskim vežbama, od casual situacija, sve do glamuroznih prigoda. Zato i ne razmišljamo previše i klikćemo add to cart, znajući da su ti modeli promišljeni i usavršeni, budući da one svakodnevno žive modu. Ovog puta pažnju skrećemo na devojke iz susedne Hrvatske koje malo po malo grade svoje brendove svima nudeći komadić stila zbog kog smo ih i zavoleli.

AUGUST.

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 1)
Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 2)

Najnoviji brend u ovom deljenju jeste August. iza kog stoji influenserka Pamela Badžek. Pamela se ovog leta odlučila da ode korak dalje u modnoj igri i svetu je ponudila modele koji su sama esencija leta. Radi se o kompletima, casual košulje uparene su ležernim šortsevima,  a sve je izrađeno od 100% lana. Oversized kroj osvaja, ali ono što je učinilo da se naskroz zaljubimo u sve modele jesu razigrani uzorci koji su kao stvoreni za uživanje kraj plaže, bazanje po ostrvima, ali i za vrelu gradsku šetnju. Citrusi, korali, jastozi i prugice u nežnim bojama garantovano donose osmeh na lice, a kad pročitamo da se kompleti zovu: Dubrovnik, Vis, Rovinj i Palmižana – teško odolevamo da ne poručimo sve!

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 3)
Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 4)

LFP COLLECTION

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 5)

Ana Bacinger je jedna od začetnica modnog blogovanja u regionu i tokom godina ona nikada nije odustala od pravca koji je nametnula na početku. Njen stil odlikuju boje, udobni komadi i ležernost kakvoj svi stremimo. Pre nekoliko godina odlučila se na eksperiment i u kolaboraciji je ponudila mini kolekciju ruksaka. Sve to je preraslo u pravi mali brend LFP Collection, koji je apsolutna personifikacija Bacinger modnog izraza. Boje i uzorci su u glavnoj ulozi (naravno tu su nezaobilazne pruge), a pored letnjih majica ove sezone Ana je ponudila i platnene torbe, ali i Startasice u matching printu. Anina vizija leta 22 je razigrana, zabavna i optimistična i mi ne možemo da se ne složimo sa tim!

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 6)
Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 7)
Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 8)

MY CHOICE

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 9)
Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 10)

Iza brenda koji počiva na postulatima ručnog rada i održivosti My Choice stoji influenserka Lidija Lešić. Ona je brend pokrenula 2018. godine, a kao inspiracija poslužila je Slavonija. I kolekcija nakita upravo nosi ime "Slavonka", ono što je specifično jeste da je sav nakit heklan u Slavoniji od prirodnog pamuka. Pored nakita, u ponudi su i heklane torbe, šeširi, setovi za plažu, ali i kupaći kostimi! Lidija nam je na sopstvenom primeru pokazala koliko ti komadi mogu izgledati seksi, savremeno i kul.

Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 11)
Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 12)
Zaljubljeni smo u ove komade koje su dizajnirale influenserke iz Hrvatske (фото 13)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor