Pretraga

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY?

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY?

Tekst: BURO.

DMY BY DMY je marka naočara za koju možda i niste čuli ali ste sasvim sigurno već negde videli njihove modele pošto su na njihovoj listi klijenata najpoznatiji muzičari, modeli i influenseri. Brend postoji tek od 2018. godine, a osnovala da je Demi Mae Yip i njene naočare sada nose Gigi i Bella Hadid, Kardashian klan i Bieber par (da, nosi ih i Justin). Koncept je vrlo jednostavan: Demi je želela da kreira kvalitetne naočare za sunce za moderne žene. Kako bi se probila u industriji gde je konkurencija žestoka, počela je da poklanja naočare stilistima i njihovim asistentima, kao i ljudima koji se kreću u bliskom krugu oko poznatih ličnosti. Taj plan je upalio jer su poznati uskoro počeli da sami traže svoj par, pa je tako Gigi uzela model „Valentina“ koji i dan-danas nosi i od tog trenutka nastao je domino efekat.

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 1)

PRIYANKA CHOPRA 

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 2)

 IRINA SHAYK

Naravno da je i njena mlađa sestra poželela par, a njen izbor je pao na model „Olsen“ (inspirisan upravo estetikom sestara Olsen). Nosila ih je 2019. godine na manifestaciji Variety's Power of Women Luncheon u Njujorku i svi su poludeli za DMY naočarama. Toliko, da su krajem 2020. godine na listi onih koji ih svakodnevno nose: Bella, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kaia Gerber, Sofia Richie, Hailey i Justin Bieber.

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 3)

MADISON BEER

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 4)

KOURTNEY KARDASHIAN 

Ono što poznate manje brine, a za nas je super vest jeste da ove naočare osim što jako kul izgledaju, imaju i normalnu cenu – koštaju manje od 200 dolara. Svi modeli se nude u nekoliko boja, od kojih su neke vrlo inovativne, kao što su boja vanile, slonovače i ćilibara.

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 5)

BELLA HADID

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 6)

BELLA HADID

Poznate ličnosti zapravo i jesu bile inspiracija za kreiranje konkretnih modela: „Olsen“ naočare nose jasnu asocijaciju, ali i model „Valentina“ inspirisan je stilom zvezda iz devedesetih godina kao što su Mariah Carey, Cindy Crawford, Sarah Michelle Gellar i Halle Berry. „Preston“ naočare su najklasičnije od svih, a i taj model ima svoju listu super-poznatih fanova u koje su ubrajaju Priyanka Chopra i Emily Ratajkowski. Bez sumnje, ove naočare dižu (zvezdanu) prašinu! I zapravo mogu biti sjajna investicija za prolećne dane pred nama.

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 7)

GIGI HADID

Zašto su poznate ličnosti poludele za brendom naočara DMY BY DMY? (фото 8)

HAILEY I JUSTIN BIEBER

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor