Yes, Chef! JEREMY ALLEN WHITE zvezda je nove Calvin Klein kampanje

  Za sexy početak godiine!
  05.01.2024.
  RECOMMENDED

  Iako pogled kroz prozor nagoveštava da je napolju zima (zapravo, pre izgleda kao kasna jesen ili rano proleće), u modnom svetu se u punom jeku prezentuju kampanje za leto. Jedna od njih je posebno podigla temperaturu – Jeremy Allen White, možda trenutno najtraženiji glumac u Holivudu, pozirao je u donjem vešu za Calvin Klein.

  jeremy allen white calvin klein spring 2024 campaign info 7
  Jeremy Allen White u Calvin Klein kampanji

  Iako fokus treba da bude na donjem vešu, a ne na njegovim istreniranim trbušnjacima, ne možemo a da ne poželimo da se katapultiramo u neki jul ili avgust, dok ga posmatramo kako se lagano kreće u kadru, jede jabuku, lenčari na narandžastoj sofi ili gleda pravo u kameru dok povlači farmerke – naizgled slučajno uhvaćen u trenutku (Postoji li u Holivudu išta spontano? Jeremy Allen White dobro zna da ne postoji).

  jeremy allen calvin klein underwear photos 06
  Jeremy Allen White

  Glumac koji se savršeno uklapa u seksi viziju Calvin Klein muškarca, Jeremy Allen White pozira ispred objektiva Merta Alasa, a mi gledamo fotografije i izgovaramo yes chefe, baš kao zaposleni u njegovom restoranu u seriji The Bear. Ako ga niste gledali u ovom ostvarenju, koje je obnovljeno za treću sezonu, uradite to pod hitno, ali obratite pažnju na njega i u seriji Shameless.

  U seriji The Shameless, Jeremy Allen White igra jedno od dece disfunckionalnog alkoholičara, čitavih 12 sezona – ujedno, to je jedan od razloga zašto nema više snimljenih filmova, ali i njegova najličnija uloga, jer je sa likom Lipa Galaghera praktično (s)rastao. Možete ga videti u filmovima Fremont i Fingernails, i najnovijem Ironclaw, dok ga ne postane superjunak neke filmske priče snimljene po stripu, kako to obično biva sa magnetski privlačnim i ekstremno talentovanim glumcima u Holivudu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: