Snima se treća sezona serije The Bear

08.11.2023.
RECOMMENDED

Nakon što se Carmy zaključao u frižider na otvaranju svog restorana, na kraju druge sezone, svima je bilo jasno da moramo da pogledamo nastavak hvaljene serije The Bear, no SAG-AFTRA štrajk pretio je da pomuti te planove.  

– Ko je spreman za još jednu rundu, napisala je producentska kuća FX na platformi X i najavila treću sezonu, iako nije otkrila tačan datum početka snimanja, a ni emitovanja ostvarenja koju i publika, a i kritičari smatraju najboljom serijom o restoranskom biznisu, svih vremena.  

The Bear, u kojoj glavnu ulogu igra Jeremy Allen White, u prvoj sezoni prati mladog šefa, Carmyja, koji nasleđuje porodični lokal brze hrane, nakon što njegov stariji brat izvrši samoubistvo. On napušta posao u Michelinovom restoranu i dolazi u Chicago da preuzme lokal, pokrije bratovljeve dugove, ali i da se, kako to obično biva, suoči sa sopstvenim demonima.  

U drugoj sezoni serije gledali smo Carmyja dok porodični restoran pretvara u ozbiljan restoran. Dok transformiše poslovanje, ujedno prolazi kroz lične transformacije, pokušavajući da izgradi odnos sa devojkom u koju je bio zaljubljen u prošlosti.  

Finale druge sezone je ostavilo nekoliko neodgovorenih pitanja, na koje bi treća sezona trebala da da odgovore. Naime, postavlja se pitanje kako će glavni likovi Sydney i Carmy sada deliti zajednički profit, može li restoran zarađivati i hoće li se izvući iz postpandemijske krize…

Serija je ove godine nominovana za Emmy i to u čak šest kategorija: za najbolju komediju, najboljeg glumca u komediji (Jeremy Allen White), najboljeg sporednog glumca i glumice u komediji (Ebon Moss-Bachrach i Ayo Edebiri), najbolju režiju i najbolji scenario. 

Saznaj više:
Povezani članci: