Novi pristup KOŽNOJ JAKNI, evo kako da je stilizujete tokom zime

22.12.2023.
RECOMMENDED

Iako izbor kaputa tokom zimske sezone ide u nedogled, i chic kožne jakne su optimalan izbor za slojevito oblačenje. Jakne od prave kože ili kvalitetne eko kože često dolaze sa jakom cenom, ali mi to smatramo dugotrajnom investicijom. Bez obzira na to za koju se jaknu opredelite, postoji bezbroj načina da je nosite i sigurno ćete pronaći jednu (ili nekoliko!) koja odgovara vašem ormaru i ličnom stilu.

Od strukturiranih blejzera do ležernih dukserica, predstavljamo 5 izuzetnih stilizacija za kožnu jaknu koja će sigurno poslužiti kao inspiracija za sezonski outfit.

Color Block

Kozna jakna stil 1

Ovaj sportski stil vašu odevnu kombinaciju podiže od 0 do 100 sa detaljima inspirisano hrabrim color block stajlingom i čvrstom strukturom odevnih komada. Razmotrite trešnja-crvenu boju ili crne čarape kako biste outfitu dodali toplinu.

Oversized

Kozna jakna stil 2

Cozy se susreće sa chic. Ova predimenzionirana silueta savršeno se uklapa uz suknju mini kroja i praktične dad patike. Izaberite kožnu jaknu u bomber stilu za jednostavan, a ipak sofisticiran izgled.

Blejzer

Kozna jakna stil 5

Kada je kožni sako u fokusu, ključ je održavati stajling tako da ne spada u Matrix teritoriju, te upariti ga sa nežnijim topom u neutralnoj boji.

Visoki kontrast

Kozna jakna stil 6

Nastavićemo da nosimo bele haljine i tokom zime, hvala lepo! Kako bi se održala nežna estetika bele haljine, najbolja opcija je crna kožna jakna crop dužine. Da biste ovu kombinaciju učinili prikladnom za zimsku sezonu, odaberite satensku haljinu ili haljinu sa čipkom.

Vintage izgled

c059f6ea736f3d3f9018e47236bb13fd

Naša najnovija opsesija – odnosno, izgled iznošene kožne jakne (a posebno ih volimo ako su zaista ulovljeni u potrazi za second-hand komadima). Zatim upotpunite taj upečatljivi komad sa sportskim kačketom i svetlim farmerkama.

Saznaj više:
Povezani članci: