Lilly-Rose Depp kao Ledena princeza u novoj kampanji kuće Chanel

19.10.2023.
RECOMMENDED

Lilly – Rose Depp zvezda je nove Chanel kamanje za Coco Neige 2023/24 kolekciju, koja crpi inspiraciju iz sveta klizanja, transformišući glumicu u klizačicu kroz odeću, klizaljke i pokrete na ledu.  

Snimao ju je Mikael Jansson, a Lilly – Rose Depp je, kao lice kuće Chanel, jedva dočekala da uradi nešto drugačije.  

– Kada sam čula da snimamo u ledenoj dvorani, na ledu, nisam mogla, a da ne pomislim na Ice Princess, film koji sam non-stop gledala kada sam bila mala, želeći da jednog dana postanem klizačica. Nikada zapravo nisam jurila taj san, ali I dalje volim taj film, otkrila je Lilly-Rose Depp polansiranju kampanje.  

Najzabavniji deo snimanja sigurno je bila vožnja klizaljki, ali I nošenje Coco Neige kolekcije koja je sastavljena od zlatnih kombinezona, satenskog ski odela, mekanih dukseva, isprintanih ljubičastih odela, prateći, sa fokusom na tradiciju kuće Chanel, živu paletu boja sastavljenu od crne, bele, fuksija roze i zlatne.  

– Dopada mi se rad Virginie Viard koja dobro poznaje kuću za koju radi, ali uvek uspe da uradi nešto inventivno I drigačije, dekodirajući Chanel osnove, kao što je na primer dizajn lanca na mom džemperu ili motiv istog tog lanca na slatkoj maloj suknji, koja podseća na Chanel kaiševe i nakit. Dopadaju mi se svi dezeni koji asociraju na luksuznu francusku modnu kuću, bezvremenski su i jedinstveni, izjavila je glumica.  

Coco Neige zimsku Chanel kolekciju već sada možete da istražite na sajtu kuće.

Saznaj više:
Povezani članci: