GIRL CRUSH: Meg Bellamy

15.01.2024.
RECOMMENDED

Profesionalna karijera Meg Bellamy još uvek je u ranoj fazi jer je svetska publika uglavnom prepoznaje kao Kate Middleton iz poslednje sezone serije The Crown. Period u kojem ona glumi Kate dešava se nakon smrti princeze Diane, prati odrastanje princa Williama – od dečaka do muškarca, kojem u tom procesu pomaže supruga Kate. Kako bi pronašli devojku koja će igrati mladu studentkinju Univerziteta St. Andrews, ekipa serije The Crown sprovela je opsežnu potragu.

Među hiljade devojaka odabrana je tada 19-godišnja, a sada 21-godišnja Meg Bellamy, naša ovonedeljna Girl Crush, glumica koja ima nekoliko iznenađujućih veza sa pravom Kate Middletone, čak i pre nego što ju je zaigrala u televizijskoj seriji.

meg bellamy

Meg Bellamy je odrasla u Wokinghamu, Berkshire, vrlo blizu Buckleburyja, Berkshire, gde je i Kate Middleton rođena i odrasla. Pohađala je St. Crispin’s školu i veoma rano pokazala interesovanje za glumu. Čak je igrala u školskoj predstavi Matilda u ulozi Miss Trunchbull u pozorišnoj adaptaciji Roalda Dahla. Njen nastavnik iz škole koju je pohađala kao mala kaže da je Meg Bellamy bila toliko povučena i skromna, da ga je iskreno iznenadilo što je sama pokazala inicijativu da dobije ovu ulogu.

Meg Bellamy je primetila da postoji otvoreni poziv za ulogu, prema informacijama iz Telegrapha i samo nekoliko nedelja pošto je napustila školu, ju je i dobila, a srećne vesti je objavila na instagramu.

418601315 1738060223340057 1187068898734035488 n

Nakon što je dobila ulogu Meg Bellamy je morala da čuva tajnu sve dok to nije zvanično objavljeno. Tada je napustila posao u Legolandu.

– Stvarno je teško čuvati tajne. Kažu nemojte nikome reći. Naravno, rekla sam svojoj mami i bliskim članovima porodice. Bilo je definitivno teško, pogotovo jer sam rekla da odlazim jer sam dobila veliki glumački posao i onda su ljudi nagađali o čemu se radi. Neko je zapravo i pogodio, a ja sam govorila da to nije tačno. Bilo je ludo, ispričala je Meg Bellamy.

Napuštanje Legolenda bilo je „gorkoslatko“ jer se oprostila od divnog posla, ali ono što ju je sačekalo, gotovo preko noći bilo je veoma slatko.

meg bellamy 1 1

Meg Bellamy danas sedi u prvom redu na Diorovoj haute couture reviji i nosi komade brendova Stella McCartney i Valentino, koji pokazuju malo više oštrine nego što bi neko očekivao od osobe koja igra članicu kraljevske porodice.

– Imala sam toliko sreće da prisustvujem modnim revijama. Bila sam na Diorovoj reviji u Parizu, videla sam torbu sa golubicom kod JW Andersona. Ovog meseca prisustvovala sam Britanskim modnim nagradama i zaista sam uživala u tome. To sigurno nisam anticipirala – dobijete ulogu i pomislite da će se sve svoditi samo na glumu, a ovo ostalo je veliki bonus, ispričala je u intervjuu za britanski Elle.

meg bellamy 500

Osim glume i mode, veliki je fan kuvanja.

– Mislim da postoji dosta informacija o meni. Eto, volim kuvanje, ne znam da li je to dovoljno interesantno, otkrila je u pomenutom intervjuu.

Fotografije: @megkbellamy

Saznaj više:
Povezani članci: