Devojke u Kopenhagenu sjajno kombinuju aksesoare, prepisujemo njihove trikove

  19.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/kopenacc_cover.jpg

  Baš kada ste pomislili da ste iskoristili sve moguće ideje za ovo leto i da nema te sile koja bi vas naterala da menjate klimu za šoping na preko 30 stepeni, desila se Nedelja mode u Kopenhagenu i opet smo zaintrigirani i radoznali. A ono što posebno zaokuplja pažnju jesu aksesoari, ili bolje rečeno kako aksesoare koriste žene na ulicama Kopenhagena. Gledajući street style fotografije polako ponovo otkrivamo staru, dobru istinu: pravilno odabran detalj u sekundi može da promeni ceo outfit!

  Odjednom kao u filmu sine vam lampica koja govori „eto rešenja!“ i vi potrčite do svog ormara da vidite kako da osvežite kombinacije koje imate i sa čime da ih iskombinujete na način koji do sada niste.

  1. Umesto kačketa šta kažete na XXL rajf?

   

  Znamo da samo želite da sklonite kosu sa lica kada je ovoliko vruće ili da idete toliko daleko da govorite da ćete se ošišati skroz na kratko. Ali evo ideje umesto legendarnog kačketa: XXL rajf. Taj trend je bio OGROMAN ovog proleća i leta, a daje vam super prostor da iskažete sav svoj šik potencijal.

   

  2. Da li biste mogle da zamenite kaiš sa pojasom?

   

  Možda želite da samo nosite kaiš jer vam pantalone spadaju. Možda je on tu samo kao ukras. Možda želite da presečete kombinaciju i kolorit. Ali ako iskoristite umesto kaiša široki pojas to će vas prebaciti u potpuno drugu estetsku dimeziju. Slažete se?

  3. Oh, Boyy!

   

  Ako razmišljate u koji komad vredi investirati ove sezone, devojke u Kopenhagenu su jedinstvene u odgovoru na to pitanje: Boyy! Torbe tog brenda osvojile su modni svet poput oluje, a ne deluje da će se vetar koji Boyy pravi skoro stišati. Prigrlite ovu torbicu sa kratkim ručkama i stilizovanim kaišem sa prednje strane.

  4. Vreme je da se uključite u ribolovačke priče?

   

  Pa dobro, znamo da je taj sport vezan za penzionere i one koji imaju višak vremena i živaca, ali povedite na test vožnju kapu nalik ribolovačkoj. Istina, ovaj trend se naslanja i na kape kakve su devedesetih nosili rejveri, ali su nam stylish Dankinje pokazale da odlično idu i sa romantičnim haljinama i it modnim komadima.

  5. Neko za vožnju biciklom?

   

  Možda vam se čini smešnim, ali bicikl je u Kopenhagenu bio najbitniji modni detalj. Ako razmislite o ovim divnim ženama koje u svojim fantastičnim outfitima sedaju na bicikl i kreću na Nedelju mode, onda vam je jasno o kakvom samopouzdanju, opuštenosti i nivou svesti pričamo ovde. Stremite ka tome da i vi zavolite ovaj aksesoar koji će vas najviše od svih pomenutih izmeniti.

  Saznaj više:
  Povezani članci: