Pretraga

Na Nedelji mode u Kopenhagenu vlada jedan jedini moto ove sezone: više je bolje!

Na Nedelji mode u Kopenhagenu vlada jedan jedini moto ove sezone: više je bolje!

Gledamo i obožavamo!

Tekst: BURO.

Verovatno vam je muka od toga da razmišljate šta da nosite u avgustu i kako da se obučete. Vreme svakako ne pomaže, a i verovatno u ovom trenutku mrzite svu svoju garderobu i govorite da nemate više šta da obučete na preko 30 stepeni, potrošili ste sve ideje koje ste videli na Instagramu i isprobali sve trendove koje smo vam predložili. Ali ako imate još malo energije i snage da pokušate da uvrstite još poneku ideju u svoj letnji modni repertoar, izdržite još malo -  pomoć stiže. Najbolja moguća!

Upravo je završena Nedelja mode u Kopenhagenu koja je okupila street style zvezde i stylish Dankinje da pokažu šta su smislile ovog puta. A dobro znate da im mi bezrezervno verujemo i uvek im se okrećemo kada tražimo inspiraciju, tako da i vama od srca preporučujemo isto. Gledajući street style fotografije iz Kopenhagena vidimo da su se izdvojila tri trenda. Izvolite - zapisujte, sačuvajte, isprobajte!

PRINTOVI


 

 

Danci su poznati po svojoj kreativnosti i (nama) neobičnoj upotrebi boja. Sada su odlučili da se poigraju sa printovima i u njihovoj izvedbi to izgleda fantastično!

MAXI


 

 

Znamo da je leto ali zaboravite na mini. Pogledajte samo koliko efektno izgledaju ove maksi dužine haljina i suknji! Nadajte se nekom povetarcu i spremne ste.

SANDALE PREKO PANTALONA


 

 

Jednostavno je: ovaj trend je krenuo od njih i sasvim je normalna stvar da ga nose i pokazuju drugima kako se to radi. Trik je u sledećem - uzmete sandale sa dužim kaiševima ili pertlama i vežete ih oko kraja nogavica svojih pantalona.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor