Na Nedelji mode u Kopenhagenu vlada jedan jedini moto ove sezone: više je bolje!

  10.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/kopenhagen_cover_update.jpg

  Gledamo i obožavamo!

  Verovatno vam je muka od toga da razmišljate šta da nosite u avgustu i kako da se obučete. Vreme svakako ne pomaže, a i verovatno u ovom trenutku mrzite svu svoju garderobu i govorite da nemate više šta da obučete na preko 30 stepeni, potrošili ste sve ideje koje ste videli na Instagramu i isprobali sve trendove koje smo vam predložili. Ali ako imate još malo energije i snage da pokušate da uvrstite još poneku ideju u svoj letnji modni repertoar, izdržite još malo –  pomoć stiže. Najbolja moguća!

  Upravo je završena Nedelja mode u Kopenhagenu koja je okupila street style zvezde i stylish Dankinje da pokažu šta su smislile ovog puta. A dobro znate da im mi bezrezervno verujemo i uvek im se okrećemo kada tražimo inspiraciju, tako da i vama od srca preporučujemo isto. Gledajući street style fotografije iz Kopenhagena vidimo da su se izdvojila tri trenda. Izvolite – zapisujte, sačuvajte, isprobajte!

  PRINTOVI


   

   

  Danci su poznati po svojoj kreativnosti i (nama) neobičnoj upotrebi boja. Sada su odlučili da se poigraju sa printovima i u njihovoj izvedbi to izgleda fantastično!

  MAXI


  SANDALE PREKO PANTALONA


   

  Saznaj više:
  Povezani članci: