Ove sezone nosićemo crne naočare za sunce, odaberite svoj par

20.04.2021.
RECOMMENDED

Priča se da je proleće stiglo. Čak i ako ne izgleda baš kao da je skroz tako, opet smo presrećni! Ipak, koliko god da volimo kada se sunce promoli iza oblaka, ono baš i nije posebno nežno prema našim očima. Šta više, nekad je bukvalno surovo! I to toliko surovo da će vas naterati da kijate, plačete i… razmažete maskaru. Rešenje je vrlo očigledno: naočare za sunce. Iako volimo naočare u raznim bojama, one u crnoj nijansi su model kom se u.v.e.k. vratimo. Na duge staze ništa ne može da im parira. Zašto?

Crna ide uz sve. To svi znaju, ova izjava je praktično postala poslovica. Ipak, iako se razni crni komadi smatraju neophodnim u našoj garderobi, retko koji je baš tako uzbudljiv kao par crnih naočara za sunce. Realno, koliko god da su vam bitne, retko ko vas je primetio zbog vaših crnih pantalona, zar ne? Nabacite crne naočare za sunce i… u trenutku ste postali osoba koja privlači poglede.

Dovoljno je samo da uporedite filmove „Matriks“ i „Dručak kod Tifanija“ da biste shvatili koliko su crne naočare ikonične u najrazličitijim oblicima. Ako mogu da izgledaju jednako (pre)dobro na jednom hakeru u simuliranoj stvarnosti koliko i na devojci koja se kreće u njujorškom visokom društvu, onda će sigurno odlično izgledati i na vama – a pretpostavljamo da ste posebnija osoba od Nea i Holly Golightly u kombinaciji.

Nemamo nameru da vam diktiramo bilo kakva pravila kada su u pitanju oblici ili brendovi ali savetujemo vam jednu stvar: probajte sve i zabavljajte se dok tražite – to je naša jedina poslovica. Ipak, ako vam je potrebno maaaalo pravca čisto zbog broja crnih naočara koje nas okružuju, razmislite o tome da li želite da potrošite ozbiljnu svotu novca na nešto što – ukoliko ste takovog karaktera – možete lako izgubiti ili slomiti. Na svu sreću, tu su stajliš opcije brendova Parafina i Zara koje vam neće isprazniti račun. Ukoliko, sa druge strane, ne možete da prestanete da sanjate o nekoj opciji sa Celine ili Gucci potpisom… pa , nema nikakve štete da sebe počastite.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/04/1618916374917959.png

Ovaj članak prvobitno se pojavio na buro247.com

Saznaj više:
Povezani članci: