XXL rajf je najjači modni dodatak leta

  28.06.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_RAJFOVI.jpg

  Blair Waldorf odobrava

   

  Možda niste razmišljali o rajfovima od poslednje epizode serije “Gossip Girl” ali sada je vreme da ih ponovo razmotrite: zahvaljujući Prada reviji za proleće-leto 2019. vratili su se na velika vrata. I to ne oni stidljivi, tanki, koji se jedva vide u kosi, a ako su i ukrašeni toliko su diskretni da ne znate šta to sija. Ne! Ovo su rajfovi gigantskih razmera. Na steroidima. Tapacirani i vrlo često ukrašeni biserima, kristalima, zumbama i šiljcima, što im dodatno daje na visini (kao i onome ko ih nosi, da se ne lažemo). Ovog leta, rajf je jedini pravi statement piece.

   

  U njima, iskreno, nema nečeg fundamentalno novog ili revolucionarnog ali se naša percepcija potpuno promenila. Ako je osamdesetih bio simbol kombinacija za kancelariju, a devedesetih poluironično bio deo grandž estetike, danas kao da je preuzeo ulogu nakita. Kada ga stavite, razumećete zašto su sve ostale marame, trake i obični rajfovi, naspram njega, druga liga.

   

  Ovakav rajf je nešto najbliže dijademi što danas možete da stavite na glavu (u javnosti), a da vas još i pohvale. A pošto leti jedino što zaista možete da uradite sa kosom jeste da je sklonite sa lica i to se često završi messy punđom na vrh glave (koja je kul, da, ali šik baš i ne), dajte mu šansu čak i ako vam deluje previše. Nemojte se začuditi ako vrlo brzo začujete glas svoje unutrašnje Blair.

  Saznaj više:
  Povezani članci: