BURO. WISH LIST: 6 FAVORITA ZA OVU NEDELJU

  11.09.2023.
  RECOMMENDED

  Počela je školska godina, a tu je i masovni povratak na radna mesta. Obaveze i rutina se vraćaju, a sa njima i socijalna sfera života cveta. Tako to uvek biva kada je povratak u kolektiv u pitanju.

  Razmenjuju se iskustva, sabiraju utisci, šalju se poruke. Sve je nekako zabavno kad je fresh start, još i ako letnje vremenske prilike potraju, u prijatnom društvu možemo sadržajno ispuniti te duge dane.

  Ovonedeljna lista daje omaž zabavnim porukama, nasmejanoj komunikaciji i veselim printovima.

  MamaZmia- This bag could…

  Za ovaj tematski shopping, i dalje opredeljen za leto, prvo će nam biti potrebna jedna torba Marry Poppins veličine (jer u nju mora da stane sve potrebno za dugi dan, dok iskačemo iz poslovnih u društvene, iz društvenih u porodične obaveze). Zato smo odabrali dve ceger torbe sa ultrazabavnim natpisima, čisto da izmamimo osmehe slučajnih prolaznika.

  XXL format ne samo da je praktičan i da ima širok spektar stvari šta sve ova torba može , ona je u isto vreme i stajliš urbani komad.

  Yugochic

  A ovaj relativno mlad, a ipak jugonostalgičan brend volimo zbog prizivanja estetike nekog drugog vremena, koje u nekim segmentima života i dalje romantizujemo. Možda nas asocira na bezbrižno detinjstvo i letovanja na Jadranu ili jugoslovensku modu 70ih i 80ih, karirane stoljnjake, metalne piksle i elipsasto zaobljene čaše. Nakon Yugochic printa koji je već par godina omiljen među Beograđankama, dostupni su i Jadrochic i Latinica- ćirilica printovi autentičnih i zabavnih pristupa lokalnom identitetu.

  Startas

  Startas ne treba posebno predstavljati, on je pravo jugoslovensko blago. Ako ne verujete, pitajte vaše mame. Nastao je davne 1976. godine i zato će vam više generacija potvrditi da nikad nisu nosili laganiju letnju obuću od čuvenih startasica. Mi smo za ovu nedelju odabrali baš letnju paletu printova, jer za aktivne dane bez kiše, ne uskačemo tako lako u jesenje tonove. Ne treba napominjati da ovu autentičnu obuću možete upariti sa čim god poželite: teksas šortsem, lanenim pantalonama ili suknjama svih dužina.

  Dakle, uživajte u svom fresh start-u uz startasice i neka vam slobodno misli ostanu na pučini Jadrana, dok statement XXL tašna emituje urbani šik, onako sama od sebe.

  Saznaj više:
  Povezani članci: