BURO. wish list: 6 favorita za ovu nedelju

  25.09.2023.
  RECOMMENDED

  Čista je sreća da nas poslednje dve sezone opsedaju trendovi odela, pa se tako žene zaposlene sa punim radnim vremenom u kancelarijama, ne razlikuju mnogo od modnih influenserki koje definitivno ne presede 8 sati u takvom okruženju. Jednostavno, odela su postala kompleti za odlazak na posao, ručak sa prijateljima ili dejt, pa čak i konačan izbor za večernji izlazak u grad.

  Za sve one koje bi da izbegnu basic varijante ovog trenda odabrali smo 6 must have  kompleta za ovu nedelju koja ćete nositi bez obzira na lične i profesionalne preferencije.

  TOTALLY HAUTE

  Verovatno se sećate fraze iz filmova osamdesetih kada se opisuju tadašnje popularne frizure:  Business in the front, but party in the back.  E, pa ovo odelo je i business i party, samo što je za razliku od Duran Duran frizure napred kratko i zabavno, a sa leđa dugačko i svedeno (da ne kažemo poslovno).


  Na Instagram stranici ovog mladog dizajnerskog brenda, pronašli smo i jedan komplet za malo smelije: sasvim, sasvim izazovno sa jednim kancelarijskim vajbom:

  IGOR JAGYCH

  Još jedna neobična varijanta, doduše sa izostankom blejzera, ali košulja definitivno nadoknađuje svu sofisticiranost koja je neophodna za smart look, a sa crnom bojom nikad nema greške.

  Ovaj kroj bermuda, inspirisan poslovnim pantalonama je neverovatan spoj elegancije i ležernosti, pa kako je najavljeno, iako je kalendarski već počela jesen, očekuju nas poslednji trzaji letnjeg vremena. Zato je baš ovaj komplet nešto što vam treba, a možete ga lako kombinovati sa crnim sakoom ili u nekoj drugoj boji.

  MATES

  Mates je brend koji nas iz sezone u sezonu zadivljuje vintage jugoslovenskim šarmom koji implementira u svoje genijalne komade. Ove nedelje smo izdvojili dva kompleta, pa su se u našoj wish listi našli ovaj zeleni sako + šorts ansambl:

  Kao i košulja + šorts u kultnom stolnjak dezenu.

  Komplet pod nazivom Bećarac je sve što vam treba za uživanje u rano-jesenjim trenucima lepog vremena.

  Saznaj više:
  Povezani članci: