BURO. wish list: 6 favorita za ovu nedelju

02.08.2023.
RECOMMENDED

Ulazeći u drugu polovinu avgusta, nismo spremni da novim shoppingom prizivamo jesen. I dalje smo na morskim meridijanima, neki samo mislima, a neki osunčanim telima. Neka nas ovaj kišni talas koji je za nama ne obeshrabri da naše letnje kombinacije level up-ujemo sa ovih 6 komada koje smo ove nedelje odabrali za vas:

People Like Us

Dobar kimono zlata vredi. Ovaj komad odeće koji smo preuzeli iz dalekoistočne tradicije je nešto što je potrebno svakoj modno osvešćenoj osobi. Kimono je takva institucija da ne možemo da zaboravimo kolika se prašina digla kada je Kim Kardashian došla na ideju da svoj tek rođeni brend nazove ovim imenom. Nije mogla da predvidi ovakvu globalnu reakciju kada su ljudi iz celog sveta krenuli da brane kulturno nasleđe jedne od najstarijih civilizacija. Reality zvezda je naprosto morala da odustane od ove ideje, jer kimono je kimono.

A ovako tradicionalni japanski kimono izgleda u interpretaciji domaćeg brenda veoma interesantnog naziva.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1691948847747248-1.png
https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/169194894278281-1.png

People Like Us je brend koji nam otkriva da zaista na svetu ima onih kao što smo mi, koji od života, pa i mode očekuju nešto više nego što nam se servira u masovnoj kulturi i tržištu. Jedan ovakav kimono je komad koji je večan, a najbolje od svega je što ga možemo nositi na bezbroj načina. Mi smo odabrali ovaj IT komad u neutralnoj nude i crnoj boji. Sa ovim evergreenom nema greške, možete ga nositi na plaži, jahti, pristaništu preko kupaćeg kostima, uveče preko slip haljine ili naprosto ustručenog kao haljinu. U ovom komadu možete zakoračiti i u prve nedelje jeseni, ogrnuvši ga kao tanji mantil preko majice i farmerki, a isto tako je prva stvar koju ćete zgrabiti kada počnu prvi topliji prolećni dani. Ako biste da istaknete preplanuli ten, onda svakako birajte nude varijantu, a ako ste za nešto sofisticiraniji efekat ili ste možda više all in black person, onda ste se već odlučili za crni bez naših sugestija.

LAMAT

Uz dobar kimono, naravno, treba uklopiti dobru tašnu i dobar par obuće. Na jednom mestu smo pronašli oba rešenja za chic urban outfit i naš ovonedeljni pobednik je Lamat X bag i Leta Cross Strap Slides. Dakle, letnji dejt na obali i mantra less is more, jer ne želimo da izgledamo kao da smo se previše trudili, kimono i par savršenih kožnih papuča koje su apsolutno umerene u dizajnu i ne naginju nikakavom brzom i odlazećem trendu. Ovaj par udobnih, a chic papuča, sa uživanjem ćete nositi tokom celog dana, kada vas sunce odvuče u grad na druženje sa prijateljima.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1691949019210812-1.png
https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1691872870106837.jpg

Uz ove besmrtne i klasične komade valja dodati neki ozbiljan stejtment komad, koji ne koketira sa kičom i ne otima pažnju nekim nepotrebnim detaljima, mantra nas i dalje vuče da ostanemo dosledni i svedeni. Zato smo i pronašli apsolutno genijalnu tašnu koja ispunjava sve ove uslove, a možda postane i kandidat za vašu omiljenu tašnu ikad. Možete je nositi preko ramena ili kao clutch, obe verzije su pogodak, pitanje je samo ličnih preferencija. Mi smo se namerno odlučili za burgundy nijansu, jer je otmena i lako se uklapa uz skoro sve boje.

Coast 

Vratimo se na početak kada smo zagovarali ideju o morskom outfitu koji uključuje kimono preko kupaćeg kostima. Verovatno ste u glavi zamislili tu savršenu lokaciju, miris mora, zvuk talasa i ritmično graktanje galebova. A da li ste zamislili i taj kostim?

Evo naših predloga, vi samo odlučite da li ste crveni ili beli tim. Domaći brend Coast nas već neko vreme impresionira odećom koja prati žensku figuru i slavi žensko telo, bilo da je u pitanju haljina, kombinezon, bodi ili kupaći kostim. Nema ničeg vulgarnog u tome istaći žensko telo i obline jednim dobro skrojenim kupaćim kostimom. Još ako je taj kostim zapravo multifunkcionalan komad koji možemo nositi kao deo večernjeg outfit-a, onda i u ovoj kategoriji imamo ovonedeljnog pobednika.

Lana crveni kupaći će istaći vaš živahni temperament i avanturistički duh, a prorezi će mu dodati na tom X faktoru koji će flertovati sam od sebe sa okolinom.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1691967729569171.jpg

Ako ste u raspoloženju za neki otmeniji nastup i hteli biste da istaknete svoj preplanuli ten na malo više posh način, Arza beli kupaći je za vas. Karneri čine da se u ovom kostimu osećate moćno i puni samopouzdanja, kao boss u svom najbolje skrojenom poslovnom odelu.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1691967823165515.jpg

Zamislite ga uz neki dobar nakit, Lamat X tašnu i osvežavajući koktel u ruci: žurka pored bazena može odmah da počne.

Saznaj više:
Povezani članci: