Girl crush: Ashley Smith

  17.07.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_GC.gif

  Možda su naša merila nestandardna i možda nas privlače neobične stvari, ali u jednom se slažemo sa Ashley Smith, a to je da je savršenost dosadna. Zato je ona naša ovonedeljna girl crush.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689624524683717.jpg
  Photo: @therealashsmith

  Ashley je počela da se bavi modelingom kada su je tri meseca delila od srednjoškolske mature, kako to uvek biva u bajkama o američkom snu: slučajno i neočekivano dok je radila u baru, a zapazila su je dva skauta. Možda je samo taj uvod sladunjav i predvidiv, sve ostalo u vezi sa Ashley Smith je divlja energija, punk i večiti bunt.

  Za sebe tvrdi da je tipična južnjakinja, rodjena u Teksasu, za koji kaže da je uticao na njenu čvrstinu, toplinu i otvoren um. To je način na koji je odgajana i nastavlja kroz život zadajući sebi izazove i dokazujući na svakom koraku da ima petlju. Modeling zanat je kovala u fashion centrima Evrope, da bi se na duže vreme zadržala u Njujorku, gde je osnovala agenciju za, kako kaže, nestandardne modele, te muze i umetnice/umetnike, zanimljivog naziva NO AGENCY.

  Trenutno je u LA-u i pored mnogobrojnih projekata fokusirana je na muziku. Zajedno sa koleginicom, umetnicom-muzom Danni Miler sačinjava bend, koji je miljama daleko od mainstream-a. One su sirovi elektro duet i što je najvažnije uživaju u tome što rade.

  Saznaj više:
  Povezani članci: