6 trendova kupaćih kostima koji će vladati vašim Instagramom ovog leta

14.06.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER-KUPACI.gif

Učinite pravu stvar za vaš grid

Možda ste se već spakovali i zaputili na aerodrom, možda ste tek otpočeli odbrojavanje ili planirate vikend na bazenu, ali sezona kupaćih kostima je konačno stigla (ako nas pitate, predugo smo je čekali ove godine!). Ništa vam, naravno, neće faliti da obučete klasičan jednodelni ili bikini na pruge koji nikad ne izlaze iz mode, ali ovog leta su trendovi posebno zabavni i over-the-top. Dosta modela potpada i od više kategorija, a mnogi od njih su retro u stilu osamdesetih – dobro nam došli visoko izrezani donji delovi od sreča – donosimo vam šest trendova koje ne možete zaobići ako volite leto i plažu.

Streč

Calzedonia

Nismo ga dugo videli, i nismo ni znali koliko nam je nedostajao dok nam nije preplavio Instagram. Ovog leta, tegljivi “žabica” materijal dolazi u dve kontrastne varijante: jednobojnoj uz koju savršeno idu statement viziri i onaj sa dezenom ultra-ženstvenih cvetića, što nežnije to bolje.

Faithfull The Brand, 9.990 din.

 

 

Reserved, 2.400 din.
Calzedonia, gornji deo, 5.300 din. i donji deo, 3.100 din.

Visoko izrezani

Norma Kamali

Još jedan stil koji nas vraća u osamdesete i devedesete: visoko izrezani donji delovi. Ako se odlučite za ovaj trend, noge će vam izgledati kao da su duge kilometrima. Svi stilovi prolaze: od opasno-seksi jednodelnih do zabavnih raznobojnih dvodelnih.

 

 

Zara, 2.990 din.
H&M, gornji deo, 1.499 din. i donji deo, 999 din.

 

 

Norma Kamali, 6.700 din.

Animal print

Calzedonia

Trend koji ne pokazuje nikakve znake da će da uspori. Kako na odeći tako i na kostimima, ove sezone vladaju zmija i neočekivane varijante leopard i tigar dezena – što neobičnija kombinacija boja to bolje! Klasičan leopard print ostavite za svoju omiljenu midi satensku suknju i grad.

H&M, 2.999 din.

 

 

Calzedonia, gornji deo 4.200 din. i donji deo, 3.100 din.
Zimmermann, 22.600 din.

Isečeni jednodelni

H&M

Ako naramenice predstavljaju moć u gradu, cut out modeli su njihov ekvivalent na plaži. Još jedna inspiracija iz osamdesetih za novu generaciju glamazonki. Ne plašite se kontrastnih boja i isticanja, ako ste se odlučili za ovaj model, ostavite skromnost kod kuće.

 

 

Reserved, 3.990 din.
Norma Kamali, 11.990 din.

 

 

H&M, 2.299 din.

Karneri

Zara

Volani na ramenima i rukavima su dominirali ovog proleća pa i nije neko čudo da ih vidimo i na komadima za plažu. Maksimalno ženstveni i nežni, napraviljeni su da zadovolje vašu ne-tako-skrivenu romantičnu stranu.

Extreme Intimo, gornji deo, 3.099 i donji deo, 1.799 din.

 

 

Oysho, 4.990 din.
Calzedonia, gornji deo 5.300 din. i donji deo, 3.700 din.

Metalik

Zara

Da se razumemo, metalik tkanine vrlo lako mogu da skliznu u diskutabilnu teritoriju, ali ako se držite jednostavnih modela bez dodatnih detalja, nema im premca. Preporučujemo vam klasičan jednodelni kostim kao za trening.

 

 

Reserved, gornji deo, 1.600 din. i donji deo, 1.200 din.
Max Mara, 36.000 din.

 

 

Zara, 1.290 din.
Saznaj više:
Povezani članci: