BURO. izbor: Crne kožne pantalone su komad sezone, odaberite svoj par

  04.11.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/koznepantalone_cover.jpg

   

  One mogu da budu sve: i rok i pank i leva obala Sene i Njujork devedesetih. A pošto je ovo jesen svih retro trendova zajedno, bilo je samo pitanje vremena kada će isplivati kao ključni komad. Stvar je samo u tome što se i one međusobno toliko razlikuju da vam svakako neće biti dovoljan jedan par, a da li je to dobro ili loše odlučite sami. Mi smo već u niskom startu pa ako do sada niste nabavili svoje, donosimo vam svoje favorite i mini uputsvo za upotrebu njihovog visočanstva – crnih kožnih pantalona.

   

   

  Skinny

   

  Jedini način da danas nosite skinny model pantalona je ako su od kože (i visokog struka, razume se), a ako još više liče na helanke nego na pantalone – tim bolje! Balansirajte siluetu jednostavnim oversized gornjim komadima i ravnim čizmama, a ako vam vreme dozvoli i sandalama. Ekstra poeni idu za monohromne kombinacije sandala i pletiva.

   

   

  High Waist

   

  Visok, viši, najviši struk rezevisan je za kožne pantalone širokih nogavica i opuštenih linija. Ako nije ukrojen, obavezno ga dodatno naglasite kaišem i izdignite se na štikle – to je preduslov da vas ovaj look „ne proguta“. Ako ste ste klasičar u duši, najjednostavnija tanka uska rolka ili džemper su vam najbolji saveznici, a ako ste raspoloženi za retro predimenzionirana ramena rešiće sve dileme.

   

   

  Cropped

   

  Ključna reč: London. Ni odmah iznad članka ni odmah ispod kolena, kad obučete ovu dužinu pantalona, znaćete zašto je toliko obožavana. Može da iznese svaki model, od zvonastih, preko skinny do širokih koji podražavaju midi suknju. Predlažemo ili čizme ili sandale, ovo je ili-ili stilska situacija.

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: