BURO. modni izbor za oktobar je sve što ćete poželeti u svom ormaru

  23.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/modniizborokt_cover.jpg

  Sigurno prolazite radnjama ovih dana i gledate šta je sve novo stiglo. Znate onaj osećaj kada ugledate nešto i iste sekunde znate da je to prava stvar? Upravo to je svaki od komada sa naše liste želja za oktobar: od najnosivijeg odela do PVC salonki – ovi fantastični komadi su naši favoriti.

   

  Gde kupiti: Fashion&Friends, TC Ušće i TC Rajićeva

   

  Sako i pantalone, Maison Scotch

   

  Jesenja lista trendova: odelo – check! Print – check! Tvid – check! Braon – check! Savršeno je za poslednje sunčane dane, a još bolje će izgledati ispod kaputa sa naglašenim ramenima za mesec dana. Kombinujte sa vojničkim čizmama, kaišem u struku i nosite od jutra do sutra.

   

   

  Gde kupiti: Diesel, TC Ušće

   

  Gumene čizme, Diesel

   

  Zaboravite na klasične jednobojne „čizmice“, ovo je sledeći nivo igrice. Pravi protivotrov jesenjem sivilu, koje polako ali sigurno stiže, dolazi u vidu obuće dostojne Marvelovih superheroina. Obavezno upašite nogavice, ove čizme to zaslužuju!

   

   

  Gde kupiti: XYZ, TC Ušće

   

  Košulja sa logo pritom, Burberry

   

  Logomanija je stanje duha, a naš je opčinjen svilenom košuljom sa novim Burberry loggom. Instant unisex klasika i retro vajb sedamdesetih, verovatno najbolji komad za kombinovanje sa suknja-pantalonama.

   

   

  Gde kupiti: Fratelli e amici, ugao Ulice kralja Petra i Uzun Mirkove

   

  Ravne cipele, Coliac

   

  Taman kad smo mislili da cipele sa pertlama ne možemo voleti više nego što ih već volimo, one su doživele makeover i postale još bolje! Dvobojne pertle i zlatni detalji su sve što nam treba kada ove sezone pozajmljujemo iz muškog garderobera.

   

   

  Gde kupiti: Distante, Uzun Mirkova 8

   

  Kožna torba, Celine

   

  Sada je već jasno da ne postoji Celine torba koja nema armiju obožavalaca, a ovaj klasični model sa zlatnom logo kopčom u crvenoj boji podiže svaku kombinaciju na viši nivo. Večna inspiracija: Parižanke sedamdesetih i Catherine Deneuve u filmu „Lepotica dana“.

   

   

  Gde kupiti: Hugo, Čika Ljubina 12

   

  Tanki džemper, Hugo

   

  Džemper od tankog rebrastog pletiva je sve samo ne basic kada ima kontrastni grafički logo. Prepustite se retro stajlinzima devedesetih i uparite ovaj komad sa farmerkama visokog struka i vojničkim čizmama a la Bella Hadid.

   

   

  Gde kupiti: Distante, Uzun Mirkova 8

   

  Salonke, Fendi

   

  Salonke od PVC-a sa logom i otvorenom petom su antiteza klasične damske cipele, a Fendi zna da je recept za najbrži put do naših srca izvrnuti klasiku naopačke i upakovati je u neodoljivo novo pakovanje.

   

   

  Gde kupiti: Boss, Zmaj Jovina 18

   

  Kožna torba, Boss

   

  Kolor blok u najprefinjenijoj varijaciji na temu do sad. Zlatni detalji i oštre linije torbe čine je savršenom za sve poslovne kombinacije, a roze detalji daju joj dozu ženstvenosti. Melanie Griffit bi bila ponosna.

   

   

  Gde kupiti: Distante, Uzun Mirkova 8

   

  Oversized kaput, Rick Owens

   

  Kaput, da, ali sve samo ne običan! Statement komad podignut do neviđenih visina sa kontrastnim džepovima u koje će stati stvari koliko i u (prosečnu) žensku tašnu. Ne dozvolite da vas iko više tera da birate između praktičnosti i sopstvenog izraza, u ovoj Owensovoj viziji spremni ste na sve.

   

   

  Sve fotografije su napravljene SAMSUNG GALAXY NOTE 10 telefonom

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: