Čizme sa četvrtastim vrhom su šampioni jeseni, donosimo vam 9 najboljih

  12.11.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/squaretoe_cover.jpg

  Nazovite ovo Bottega Veneta efektom ali od pojave papuča, sandala i mrežastih cipela sa predimenzioniranim četvrtastim vrhom koje nam je servirao Daniel Lee, malo koja druga obuća može da se probije u prvi plan. Ako ste na Instagramu, znate da se nisu pojavile ni od kuda (a možda ste i predosetili njihov dolazak). One su još jedna oda devedestim koje su u poslednje vreme poprimile mitološke razmere. Poučeni uspešnim primerom, i drugi brendovi kao što su Balenciaga i Manu Atelier, vredno daju svoj doprinos. Ok, papuče i sandale za kojima smo umirali letos zaista više ne dolaze u obzir u stvarnom životu (toliko smo bar realni) pa je vreme da se okrenemo čizmama. A ovo su najbolje od najboljih.

  Na šnir

  U fazonu Mary Poppins i isključivo sa tankim kožnim pertlama, ovaj model je najbolji prijatelj maksi i midi haljina i suknji. Za total lookove u svetlim bojama, odlučite se za pastelnu nijansu. 

  U boji

  Ako su devedesetih čizme sa četvrtastim prstima bile uglavnom crne i braon, u ovom krugu smo napredovali i uživamo u svim bojama, od suptilnih nijansi mahovine do jarkocrvene i neona. 

  Animalier

  Ove jeseni ne postoji it komad koji ne dolazi u nekom animal printu pa ni ovaj model čizama nije izuzetak. Od reljefa krokodilske kože do zmijskog printa u boji, ove varijacije na temu su stvorene da izdignu svako odelo na novi nivo.

  Saznaj više:
  Povezani članci: