Jackie O, Jane Birkin i Audrey Hepburn su nam večna modna inspiracija! Rekreirajte njihove najbolje stajlinge

  17.07.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/celeb_cover.jpg

  Topli dani su idealna prilika da se obučete baš kako vam padne na pamet, varijacije mogu da idu od apa drapa, do izgleda disko dive posle sumraka. Ali, kada nam ponestane ideja za savršen letnji stajlling bez izuzetka se vraćamo nekoliko decenija unazad i posmatramo kako su se sa tim zadatkom nosile neke od žena koje su poznate po svom stilu. Jackie, Jane i Audrey su i mnogo više od toga, one su istinske ikone stila i ako jednostavno od glave do pete prepišete ponešto znate da su šanse na nuli da u nečemu pogrešite. Ne da nećete pogrešiti, već ćete sigurno biti aposlutno šik! Složili smo vam cele kombinacije kako ne biste previše lutali, izaberite šta vam odgovara i kanališite eleganciju prohujalih vremena.

  Jane Birkin

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1595000954422215.jpg

  Samo Jane Birkin može da napravi signature look od iznošenih farmerki i obične majice. Ona poseduje savršen osećaj za meru, i ako proučite stare fotografije uvidećete da uvek šeta na granici nehajnosti tomboy stila i diskretnog seksipila koji odlikuje Parižanke. Iako je baš po njoj jedna od najpoželjnijih tašni dobila svoje ime, Jane je često fotografisana sa najobičnijom korpom u ruci. Korpa ju je pratila od crvenog tepiha u Kanu, sve do glamuroznih večera u pariskom restoranu Maxim’s. Ovu modnu jedačinu je ipak teško izvesti, ali korpicu lako možete da uklopite uz dnevne kombinacije.


  Ljupkost kakva je krasila Audrey je nešto što bismo svi voleli da imamo, ali ono što sigurno možemo useliti u svoj život (i ormare) jesu jednostavni odevni komadi kakve je ona volela. Mala crna haljina svakako, ali i kapri pantalonice i svedene majice sa i bez rukava. Uvek decentna i elegantna Audrey je prava osoba koju na koju bi trebalo da se ugledate kada želite da malo „podignete“ svoj look. Ona je uspevala da izgleda fenomenalno čak i dok vrti pedale, pa neka vam bude inspiracija onda kada je neophodno da vaš stajling bude praktičan, a opet želite da delujete skokckano.

  Jackie O.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1595000893691282.jpg

  Stil Jackie O. je mnogo više od predimenzioniranih naočara za sunce (za njen custom-made par odgovoran je François Pinton), ona je masterirala klasično odevanje. Izgledala je savršeno u svakoj prigodi, u onim formalnim odlučivala se za kreacije američkog dizajnera Olega Cassinija, dok je u trenucima odmora blistala u ležernim kombinacijama. Njen trik da uvek izgleda perfektno je biranje dobro ukrojenih komada čak i kad su obične majice u pitanju. Čak iako ste na odmoru na obali, pantalone koje nosite moraju biti dobro skrojene i prilagođene vašoj građi. Svilene marame i ručno rađene kožne sandale su bile njen način da svakodnevnim kombinacijam doda dašak luksuza. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: