Ove sezone kombinacijama za izlaske vladaju mašne

  13.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/masne_cover.jpg

  Da li ste mislile da ćete ih ponovo nositi?

  Prvo da razjasnimo jednu stvar: ovo nisu mašne za devojčice. Čak i kada su roze boje ili od satena. One su upadljive, pomalo ironične i iznad svega seksi. I nose ih odrasle žene. Crni sako sa satenskom mašnom na struku, haljina na temu dekonstruisane košulje, bebi-plave satenske mašnice na izrezu do struka… Jasno vam je o čemu govorimo. Na haljinama, topovima, cipelama, koordinirano su se pojavile svuda. Najmoćniji komadi za izlaske ove sezone su ukrašeni upravo njima, a mi vam donosimo svoje favorite.

  haljine

  Mašna od lažnih vezanih rukava na struku? Apsolutni pobednik. Sve je dozvoljeno dok god nije zašećereno i preterano kratko.

  cipele

  Obavezno na štiklu. Obavezno velike (mašnice na baletankama se apsolutno ne računaju!). Dodatni poeni za kontrastne boje i desene.

  topovi

  Sve varijacije na temu jedne predimenzionirane mašne: od crop-topa, preko „korseta“ sa peplumom do klasičnih bluza (u upadljivim bojama, naravno).

  sakoi

  Yves Saint Laurent bi bio ponosan: velika mašna na struku blejzera je kraljica sezone! One na rukavima nisu ništa manje poželjne, izbor je vaš.

  Saznaj više:
  Povezani članci: