Pet komada koji će vas odvesti pravo sa posla na party

  23.12.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/workparty-cover.gif

  Work hard, play harder

  Znate scenario: druga polovina decembra rezervisana je za božićne zabave i koktele posle posla, onako po službenoj dužnosti (protiv koje se niko ne buni). I zato nam je ovo omiljeni deo godine ali (uvek postoji to kobno ali) ova praksa dolazi sa posebnom grupom problema. Ukoliko ne želite da nosite torbu sa preobukom sa sobom (i ne – stavljanje svetlucavih rogova kupljenih na ulici ne dolazi u obzir) jutra postaju prava modna dilema. Ok, jasno je da je džemper sa svetlucavim aplikacijama najočigledniji odgovor na ovo pitanje ali hajde da budemo malo kreativniji. Donosimo vam pet komada koje možete nositi na posao i nastaviti direktno na bilo koji koktel, a da i na jednom i na drugom mestu budete među najbolje obučenima. Nije teško, ponekad je sve što vam treba samo pravi kaiš.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1577115228385634-scaled.jpg

  Blejzer od pliša

  Nema potrebe da obučete celo odelo od pliša (sačuvajte ga za neku elegantniju priliku) ali sako je idealan komad. Bluza sa mašnom je jasan ali uvek dobar izbor, kao i kulote ili uske pantalone, koje će vam dati onu dozu pariskog šika koju francuskinje imaju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Razmažite još malo crnog kreona tik uz trepavice pre nego što izađete iz kancelarije i spremni ste.  It haljina

  Ona može biti od jednobojnog satena ali i imati animal print – ovde se ne radi o jednom isključivom pravilu koje odgovara svima, već o celokupnom efektu. A kada takvu haljinu obučete, biće vam sve odmah jasno. Uz ravne čizme ili štikle, ona se kreće zajedno sa vama i hvata svetlo kada padne mrak. Ako je bez rukava, nema zime, tanke rolke su najbolji element kombinacije.  Sjajna midi suknja (ili kulote)

  Ovaj komad je u svoj svojoj suštini toliko jednostavan da je, praktično, basic. Da, dobo ste pročitali, suknja i kulote od šljokica ili metalik materijala su party neutral, baš kao što je to i animal print kada pričamo o kombinovanju. Oversized pletivo ili muška košulja, sako… Kombinuje se sa svačim, pod uslovom da je opušteno. Predlažemo i kosu skupljenu u nisku neobaveznu punđu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: