Umeće šopinga: kombinacija za plažu (sa modne piste)

  21.05.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_KOPIJA_ORIGINAL.jpg

  Danas vas vodimo u šoping, ostajemo u budžetu za high street radnje, ali naša kombinacija za sunčane dane u savršenom omeru kombinuje Ortiz, Saint Laurent i Jacquemus inspiraciju.

  Ukoliko požurite i zgrabite ove komade odmah, možete biti uvereni da ćete biti najbolje „obučena“ osoba na plaži!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/TEKST2_KOPIJA_ORIGINAL.jpg

  Johanna Ortiz je kraljica laskavih krojeva i karnera koji svaki njen model podižu na nov nivo. „Wild Youth“ je razigrana varijacija kupaćeg kostima sa vezivanjem oko struka koji deluje kao da ste se ozbiljno sredili za plažu, sa ovakvim modelom morate biti spremni za radoznale poglede. Jednako pažnje osvojićete i ako se odlučite za Oysho varijaciju (4.990 dinara) u tamnozelenoj boji. Šik!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/TEKST1_KOPIJA_ORGINAL.jpg

  Ako neko vlada letnjom i resort modom to je definitivno Jacquemus! Zaljubili smo se u džinovsku torbu od trske još od kad smo je ugledali na reviji u Parizu. Fast foward i evo nas na korak do leta i dalje sanjarimo o ovom predimenzioniranom modelu. Srećom, Mango se potrudio da nam snovi budu mrvicu bliži i dostupniji. U njihovoj režiji torba (5.490 dinara) nije džambo veličine, ali bez brige imaćete dovoljno mesta za sve vaše sitnice.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/TEKST3_KOPIJA_ORIGINAL.jpg

  Sveti letnji gral? Ravne papuče koje će biti dovoljno udobne, ali da istovremeno idu na sve kombinacije i pri tom deluju svečano. Potraga je završena! Saint Laurent „Nu Pieds“ papuče su u isti mah svedene i efektne. I pravi su modni kamelon! Uklopiće vam se i u kombinaciju u boho stilu, a odlično će se složiti i sa farmerkama. Zara nas je obradovala papučama (3.590 dinara) na istom tragu, ove sezone u njihovim radnjama su u čak četiri boje!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/TEKST4_KOPIJA_ORIGINAL.jpg

  Cecilie Bahnsen se maestralno izražava kroz svedenu dansku estetiku, njene sofisticirane haljine su samo na prvi pogled jednostavne, na drugi vam je jasno da se tu zapravo radi o pravim malim modnim skulpturama. Svaki model se ručno izrađuje od posebnih tkanina uz tradicionalne tehnike i sve kreacije deluju nežno i ženstveno. Ukoliko ovih dana ne idete put Kopenhagena, možete prošetati do neke od H&M radnji gde vas čeka haljina (4.490 dinara) od organskog pamuka koja neodoljivo podseća na neku Bahnsen misao.

  Saznaj više:
  Povezani članci: