Umeće šopinga: Najbolji letnji komadi koje možete sada kupiti

  02.07.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/umece_shopinga_cover.jpg

  Jeste, leto je stvarno tu. Dani se razvlače poput žvake, čak i posle kraja radnog vremena. Zore su nežno narandžaste boje, a sumraci stižu u svim mogućim i nemogućim varijantama ljubičaste. Ovo su oni dani za koje živimo… Kada smo lagani, zaneseni, grešimo, pa se smeškamo, gorimo iznutra i smišljamo u kakvu ćemo avanturu sledeće. Kad smo tu i nismo baš tu, možda da fizički, ali glava nam je duboko u oblacima. Ove godine, istina, nismo udubljeni u tešku jednačinu kako ušićariti maksimum slobodnih dana na omiljenoj obali – sada bih bila sasvim zadovoljna i sa minimumom, hvala na pitanju.

  Ne odustajem od iluzije normalnosti, insistiram na banalnosti letnjeg šopinga i ne nemam kupaći kostim od prošle godine, kakvo je to glupo pitanje. Sportska disciplina kupovine na „izmišljenom popustu“ još uvek ne postoji, ali čim je objave prijavljujem se na kvalifikacije, sigurna smo da ću daleko dogurati. U to ime, evo spiska fantastičnih kreacija koje deluju kao da su stigle sa Net-a-Portera. Leto je, budite malo nevaljali, pa prećutite gde ste ih zapravo kupili.

  Letnji must have

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1593681623182477.jpg

  Jacquemus? Čisto leto! Kao retko koji dizajner Simon Porte etablirao se kao najveći ljubitelj leta koji u potpunosti razume kakve krpice želimo na sebi tokom vrelog perioda. Neka bude seksi! Ali kao umerno. Možda hoćemo, ali malo i nećemo. Njegova kolekcija je kao stvorena za sva začikavanja i premišljanja. I možda svaki put otvorim flašu penušca kada primetim još neku njegovu kreaciju u high street radnjama. Njemu sigurno nije toliko drago, ali prilika da ponesemo seksipil na Jacquemus način se ne propušta. Čekam ovu verziju drapirane haljine sa bretelama još od leta 2018. godine i napokon je tu! U odvažnoj narandžastoj nijansi čeka nas u Zari po ceni od 7.590 dinara.


  Šta je to u trakicama pa  je svaki komad odeće sa njima jednostavno neodoljiv?! Bez sumnje, kada se u stilu starih spotova sa MTV-a opašemo „još krug“ oko struka sve postaje vrlo zapaljivo. Iako je je gornji deo sa super dugačkim trakicama u kolektivnom sećanju nas koji smo projezdili kroz srednju školu dvehiljaditih, među prvima koji su se setili da ponovo upotrebe taj stilski trik jeste australijska marka Matteau. Oni su poznati po minimalističkim kupaćim kostimima koji laskaju telu na nepretenciozan način. Kada to pročitate, ne čudi što je Bershka poželela da ponudi sličnu opciju svojim kupcima. I njihova verzija stiže u boji sunca pri zalasku, a košta 1.590 dinara. Kupljeno!


  Kako učiniti običan kupaći kostim elegantnim i ozbiljnim? Odgovor zna brend Totême. Oni su zahvaljujući pravilnim geometrijskim šarama na krem krpici uspeli da stvore komad koji svima stoji kul. Na sličnom tragu igra i Mango ove sezone, samo što su se oni odlučili da podloga bude na beloj boji, dok debele grafičke linije ponegde prate oblik kruga. I to je zapravo to, sve ostalo je skoro pa isto. Dodajte fini kaftan, naočare na vrh nosa i knjigu u šake, u sekundi ćete poslati misteriozna dama od ukusa. Ne morate nikome da kažete da ste za taj imidž izdvojili 4.490 dinara.


  Tehnički ovaj model pripada Jacquemus kreativnoj sili, ali hajde da kažemo da  u ovoj sezoni francuski brend Maje beleži ludačku prodaju mini haljine sa bretelama ukrštenim poput slova V. Ukoliko pratite Instagram influenserke iz Evrope sigurno ste primetili ovu Maje haljinu u nežnoj nijansi plave boje. Ako ste sklapali plan kako da se dokopate neke od evropskih prestonica radi šopinga, dobre vesti su da ne morate daleko. Dovoljno je da odete do Zare po njihovu verziju u očaravajućoj žutoj boji, po ceni od samo 2.590 dinara.


  Ovo je trend koji cveta već godinama šireći se poput šumskog požara. Sve it devojke koje drže do sebe već u svom cipelarniku imaju neku od verzija sandala od kanapa, a realno zaista predstavljaju sjajan način da malo začinite odevne kombinacije čak iako ne želite da se odreknete komoditeta ravnih sandala. One koje smo pronašli u ponudi brenda Oysho i to za 3.490 dinara, skoro u dlaku izgledaju kao ono što nam je ponudio Valentino. Ovo definitivno dodajem u svoju potrošačku korpu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: