Italija zauvek: Street style izdanja sa Nedelje mode u Milanu pokazuju da Italijanke to rade najbolje

  23.09.2019.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/09/milanstreet_cover.jpg

  Vreme je došlo da se modna mašinerija prebaci u novu prestonicu i sada smo u Milanu. Navikli smo na iznenađenja ove sezone, zar ne? U Njujorku su skandinavski trend i uticaj severa Evrope bili očigledni, a u Londonu je zavladala era minimalizma potpuno neočekivana za ovaj grad.

  U Milanu smo navikli da kada dođemo, budemo oduvani jednostavnošću koja nas obara sa nogu. Kao da su te fantastične žene samo pokupile neki sako koji im se našao pod rukom, istrčale na ulicu i izgledaju toliko prefinjeno da se pitamo „kako to da postignem?“ i spremamo se da proučavamo i kopiramo printskrinove njihovih izdanja koje smo sačuvali. Bilo da se radi o odelima ili o bojama koje na sebi svojstven način znaju da ubace u kombinacije, one to rade tako dobro da svaki put održe masterklas.

  Iako, videćete da nije sve bilo tako „mirno“ ni u italijanskoj prestonici. Ako ste ispratile naše ranije članke ne možete zaboraviti bodysuit potpuno napravljen od Fendi logooa. Ali ova ekstremnija izdanja govore više o popularnosti Milana kao Nedelje mode ove sezone i o tome koliko se posetioci trude da privuku pažnju, nego o nekoj drastičnoj promeni kursa u oblačenju Italijanki. Italia, ti amo.

  Saznaj više:
  Povezani članci: