Kako je sako postao ženski komad broj 1 ove jeseni

  26.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/blejzeri-cover.gif

  Sigurno preletite fotografije najzanimljivijih revija koje se dešavaju na Nedeljama mode i onda odaberete „predmet želje“ za tu sezonu. Ali ako sklonite sve te šminkere, stiliste, frizere, profesionalno svetlo, modele na kojima sve izgleda savršeno, kako znate da li je to to ili vas čeka razočaranje kada trend ili it komad poželite i za sebe?

   

   

  Veoma jednostavno (verovatno to i same znate) – pogledate street style fotografije. Jer tamo možete videti na licu mesta, u realnom okruženju koji trend i koji komad vladaju, i kako izgledaju ubačeni u realan život. Dobro ne baš toliko realan jer znate koliko ljudi brine i o izgledu street style zvezda, ali znate na šta ciljamo. I tako pregledajući fotografije sa prethodnih street style momenata sa svih Nedelja mode nismo mogli a da ne primetimo jedan herojski komad koji je svuda: sako. Ovaj „muški“ komad postao je kraljica ovih fotografija koje možete da vidite i takođe primećujemo da je sve samo ne dosadan, što biste prvo pomislili kada ga spomenemo. A evo i zašto.

   

   

  Bilo da ga ove žene nose kao deo odela ili komad za sebe, jasno vam je da se igraju sa svim mogućim opcijama koje su im dostupne. Pođimo od proporcija – sve je veće nego što treba. To daje neodoljiv šarm i sve odmah deluje mnogo više stajliš, i nikako ali NIKAKO ne podseća na korporativno oblačenje za koje se sako uglavnom vezuje. Druga stvar jeste – boja. Bilo da nosite sako u nekoj boji koja nije siva i crna ili da ga kombinujete sa drugim bojama kako biste razbili taj „ozbiljan“ momenat o kojem smo malopre pričali. Treća stvar – neočekivano kombinovanje. Pokušajte da ga nosite sa helankama, sa duksom, da preko njega obučete prsluk ili perjanu jaknu. Pogledajte primere koje su ovde od oversized, onih u boji, vojničkih, do strukiranih i sečenih sa strane i videćete da postoji za svakog po neki i kakav fantastičan efekat postižete kada ga nosite.

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: