Ovo su torbe koje obožavaju street style zvezde, a neće vas odvesti u bankrot

  30.05.2019.
  RECOMMENDED
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_TORBE_2.jpg
   

  U areni kultnih torbi, novi manje poznati brendovi su preko noći postali veliki igrači, a mnoge torbe koje nam se nalaze na vrhu želja nismo prvi put videli na pistama, nego na devojkama na ulici i Instagramu (koji je svoja sopstvena nedelja mode). Više nije nimalo neobično da neka marka svoj uspeh duguje isključivo bumu koji je napravila na društvenim mrežama (pogledajte samo Gabriela Hearst, Attico ili Blazé Milano ). Ova pomama za torbama novih dizajnera dovela je do toga da su mnogi od njih na listi najboje prodavanih na e-commerce sajtovima kao što su Net-a-porterModa Operandi na kojima se sekcije sa torbama, pogotovo letnjim, se sve više pune imenima koja ne poznajemo ali čije komade prepoznajemo na prvi pogled. Ovde nastupamo mi, da vam pomognemo da identifikujete ko stoji iza novih omiljenih torbi koje ste primetili na street style devojkama. U ovoj turi vam predstavljamo svojih pet najnovijih favorita, za koje smo sigurni da će postati i vaši (ako to već nisu).

  ATP Atelier

  Ako sebe smatrate kosmopolitom, onda je ovo pravi brend za vas. Njihove torbe (i cipele) predstavljaju najbolje od svih stilskih svetova: proizvod su italijanskog zanatskog umeća, skandinavskog smisla za savremen dizajn i pariskog stava prema lepoti. Ni ne čudi da su njihove torbe jasnih arhitektonskih formi u pastelnim bojama na juriš zauzele prve redove na nedeljama mode.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/torbe_teskt4.jpg

  Danse Lente

  Torbu ovog britanskog brenda možete prepoznati na kilometar. Dizajnerka Youngwon Kim prati i stvara estetiku koja iznenađuje i oduševljava ljubitelje tašni komadima neočekivane strukture i zabavnim detaljima. U njenim torbama nema ničeg laganog (ime brenda na francuskom znači „spori ples“) i prvog dana prodaje na sajtu Moda Operandi postavila je rekord po broju prodatih komada.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/torbe_teskt5.jpg

  Staud

  Znate kožnu bucket bag upakovanu u mrežicu koja vam stalno iskače na Instagramu? A one male kožne torbe u većim providnim plastičnim, sa geometrijskim kožnim ručkama? Za njih su zalužni Sarah Staudinger i George Augusto, osnivači brenda Staub iz Los Anđelesa. Od kada su se 2015. godine pojavili na sceni, dobili su titulu stvaralaca savremenih klasika po pristupačnim cenama. Garantujemo da će njihove torbe nastaviti da „sede“ u prvim redovima revija.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/torbe_teskt6.jpg

  Shrimps

  Londonski brend je oživeo jedan od najvećih trendova devedesetih: torbe od perli. Njihov najprodavaniji model Antonia, torba sa ručkom, napravljena od lažnih bisera sa trodimeznionalnim ukrasima, osvojila je srca i najjačih zagovornika minimalizma pa smo ga prvo primetili na nedeljama mode u Kopenhagenu i Štokholmu.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/torbe_teskt2.jpg

  Cult Gaia

  Verovatno najpoznatiji brend na ovoj listi, a mi ga posebno volimo zato što je najraniji it komad zbog kog nema potrebe da dižemo kredit. Jasmin Larian, koja je 2012. godine osnovala brend, odgovorna je za povratak torbi koje liče na korpe na modnu scenu. Iako se već izborio za svoje mesto pod modnim suncem, brend ne prestaje da dodaje zabavne komade, a poslednji koji nas je osvojio je torbica u obliku praseta po imenu „Babe“.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/torbe_teskt1.jpg
  Saznaj više:
  Povezani članci: