Haljina koja je osvojila Instagram (ali i naša srca!)

  20.04.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/gaiahaljina_cover.jpg

  Niko baš i ne primeti kada trend pomama počne, jedna slika tu, dva snimka tamo, ništa bitno. A onda odjednom počnete da se osećate kao da ste u seriji od hiljadu epizoda u kojoj zapravo uporno gledate samo jednu scenu u beskraj, i najluđe od svega: uopšte vam ne smeta! Modni trendovi na Instagramu zaista nastaju u sekundi i potpuno je čarobno što smo u stanju da lajkujemo istu stvar 765 puta sa jednakim ushićenjem.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587461079957611.jpg

  Tako nam se prikazao Jacquemus sa svojom kompletnom ponudom, od najvećeg šešira, do najmanje torbice. Ako smete, proverite koliko ste tačno slika Bottega papuča i mekane torbe lajkovali? Čak postoje Zara haljine koje mesecima ostaju na listi najprodavanijih i najlajkovanih. No, moramo odati priznanje komadu koji je usred korona karatin situacije uspeo da nam uleti na feed. Nekoliko slika, mnogo više video snimka i ceo svet je opsednut Cult Gaia haljinom sa perjem!

  Radi se o mini haljini Shannon koja je izrađena od sto odsto svile i perja i prosto „pleše“ na osobi koja je nosi. U uputstvu (da, ova haljina stiže sa smernicama) piše da čim haljina stigne na vašu adresu potrebno je da je odmah okačite na vešalicu kako bi se tkanina ispravila, a zatim fenom (na najnižoj temperaturi) produvate perje. I to je to, spremni ste za fiestu!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1587461080403367.jpg

  Model je dostupan u nekoliko boja: tu su vibrantne pink i koralna, kao i nežna bela i boja morske pene, kao i varijacija u duginim bojama za one zaista odvažne. Već početkom sezone počeli smo da je viđamo na influenserkama koje su fotku po fotku pokazale koliko je lako stilizovati jedan ovako upadljiv komad. Frizura je prirodna, šminka je minimalna, sandale svedene, jer će svakako svi pogledi biti upereni u haljinu.

  No, najveći fanovi smo postali posle akcije brenda Cult Gaia #CultGaiaLetsDance u kojoj su obećali da će donirati 25 dolara fondaciji „No Kid Hungry“ za svaki video sa plesanjem i tim tagom. Naravno, ne morate nositi njihovu odeću, a da bi se svi dodatno zabavili obećali su i posebnu nagradu od 1.000 dolara kredita za šoping na njihovom sajtu za najsimpatičniji video. Tek tada smo videli koliko zapravo Shannon haljina može da bude spektakularna na plesnom podijumu! Već je zamišljamo na nekoj letnjoj zabavi, a budući da Insta konkurs i dalje traje, možemo je svi osvojiti plesnim koracima. Da li ste spremni za izazov?

  Saznaj više:
  Povezani članci: