Najveći trend ove sezone koji morate probati je bež boja. Evo i zašto…

17.04.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/04/cover_beige_copy.jpg

 

Da li ste i vi jedna od onih osoba koje izbegavaju zemljane tonove jer se bojite da će vam ten izgledati isprano i na predlog prodavačice u radnji da bar probate bež kaput kao iz topa odgovarate sa „ne, to nije za mene!“? I ne možete, a da ne zamišljate da ćete izgledati kao da vas je iskonturisala Kim Kardashian a obukao Kanye West i da ste spremni za Calabasas. Ali sa druge strane ne možete ni da ignorišete poptuno drugačiju poplavu bež boje ove sezone koja je započela na Burberry reviji i nastavila se na Chanel, Dior, Fendi i Loewe pistama.

Ako niste sigurne kako da nosite ovu boju bez bojazni da li ćete se utopiti sa okolinu donosimo vam najbolje primere sa ulica Pariza, Londona, Milana i Njujorka.Nakon toga nećete poželeti nikada više (ili bar neko vreme) da obučete na sebe ružičastu ili neon jaknu koja šalje (vrišti) poruku svetu „primeti me!“, već ćete se odlučiti za bež mantil koji kao da progovara „ovo je odraz dobrog ukusa“.

 

I da sumiramo: ako ne želite da nabacate na sebe boje i da vas pobrkaju sa semaforom odlučite se za ove zemljane tonove koji vam nude opcije koje niste nikada ni zamišljale. Ovo nije samo još jedna dosadna varijanta trenda koji vam nameću modni eksperti već jedinstvena prilika da naglasite skoro sve postojeće komade koje već posedujete. Vaš ormar će vam biti zahvalan.

I see it, I like it, I want it, I got it!

Saznaj više:
Povezani članci: