Svi načini da postignete „California cool“ vajb ove sezone

  02.06.2019.
  RECOMMENDED

  „Florals? For spring? Groundbreaking.“

  I dok se prolećni trendovi često završavaju na gore pomenutoj rečenici iz „The Devil Wears Prada“ i ponekoj romantičnoj haljini i pastelnim bojama, ova sezona nam je ponudila nešto sasvim drugačije. Nekoliko trendova, koji već vladaju ulicama i high street radnjama, spojili su se u jedno i oformili „super cool devojku“ koju ćemo obožavati ovog leta. Jer drugu definiciju nemamo.

  Svi oni detalji i komadi koje godinama nismo videli na revijama kao bucket hats, neverovatni printovi, bermude, tie-dye, japanke, nakit od školjki, pojavili su se na pistama. Posteri na majicama, oversized jakne, havajske košulje, Vansice, topovi, pasteli u sudaru sa printovima, isprani džins. Ako vas sve ovo ne asocira momentalno na Kaliforniju ne znamo šta bi drugo moglo. Tako da zvanično objavljujemo: West Coast sezona je stigla!

  Ovaj trend najbolje se može opisati kao inspirisan Kalifornijom, super opušten i neverovatno kul. Ali ako dozvolite, žene su potpuno prihvatile ovaj „briga me za sve“ vajb i preokrenule ga u stylish izdanje. Svi ovi nostalgični detalji iz prošlosti nisu veliki izazov za modernu ženu koja svakako zna šta će i kako će sa njima. Kada implementiraju ove komade one vode računa o silueti pa ćete tako videti neon ili tie-dye kako nose sa uzanom suknjom, bucket hat kako ide super uz štikle, kupaći koji nose kao top, ili jaknu sa naglašenim ramenima uz ultra mini haljinu. Jer ne oblače svoje ćerke za školu već su spremne za fotoaparate na nedeljama mode.

  Ukradite poneki trik od njih (i možda neki komad iz ormara svoje dece) i iskoristite ga već narednih toplih dana.

  Saznaj više:
  Povezani članci: