Umetnost casual oblačenja: Pamučni šorts je ovog leta visoko na listi trendova – nosite ga ovako

  27.07.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/sorcevi_cover.jpg

  Modni dizajneri su izgleda imali viziju u kom smeru će 2020. godina poći i da ćemo mesece i mesece provesti u začaranom krugu između trenerke i pidžame. Tik pred proglašenje pandemije sa jednakom silinom na globalnom nivou zavladao je i trend trenerki u kompletu, a dok smo krali bogu dane u karatinu sve je otišlo u tie dye smeru. I kako onda napustiti taj osećaj udobnosti na koji smo se tako lako navikli? Pa jednostavno. Zadržali smo pamuk, ali sada ga nosimo u obliku šortsa. Široki pamučni sportski šorts sa učkurom? Oh, da.

  Kad bolje razmislimo ova činjenica nas ne čudi toliko, leisurewear beleži stabilan rast, polako odustajemo od dress codea-a (a pomalo i od kancelarije), pa ako možemo da biramo bilo šta, zašto ne bismo nosili najudobniji modni komad ikada?!

  Dodajte ležernu majicu, ili predimenzioniran duks, obične sportske čarape, patike, ili trendi sandale. A neočekivano, uz takav šorts može da se uklopi i sako muškog kroja. Pravila su postala rastegljiva poput vesti o aktuelnoj situaciji pa slobodno isprobajte, sve je dozvoljeno!

  Saznaj više:
  Povezani članci: