Zavirite u orman Alexe Chung dok letuje u Evropi

  02.08.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide_alexa.gif

  Iako se letu možda i nazire kraj, poznate ličnosti i dalje se okupljaju na najlepšim obalama, tako da naše Pinterest table sa letnjim odevnim kombinacijama dobijaju zdravu dozu inspiracije.

  Alexa Chung je nedavno boravila na grčkom ostrvu Hidra, sa koferom punim kombinacija koje odmah želimo da kopiramo! Nakon putovanja duž italijanske obale, kada je privukla našu pažnju svojim zabavnim interpretacijama italijanskog stila, model i dizajnerka sada nam poklanja nove lekcije kako se treba oblačiti na moru. Sa naglim porastom temperatura, letnji outfiti pre svega zahtevaju odeću u kojoj će vam biti prijatno.

  U potrazi za udobnošću tokom celog dana, Alexa Chung je stilizovala svilenu belu minijaturni haljinu  brenda Anna October sa omiljenim baletankama Miu Miu za ovu sezonu. Samo nekoliko nedelja ranije, nosila je ove baletanke u Londonu, kombinujući ih sa leopard kapri pantalonama i oversized belom košuljom, pre nego što ih je spakovala za Amalfi obalu i uparila baletcore izgled sa velikom haljinom širokog kroja.

  Kako smo naučili prethodnih sezona, lagani slojevi mogu biti trik da vam ne bude toplo, ali da vam bude i udobno tokom celog dana, jer jednostavno možete da se skidate i oblačite prema promeni temperature. Pod grčkim suncem, Alexa je odabrala lagani pleteni kardigan preko prozirne majice. Stilizovala je ovaj lepršav look sa širokom belom suknjom od kultnog brenda Dôen i pletenom korpa torbom brenda Rouje.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1691356969224458.jpg
  Photo: @alexachung

  Koliko god dani bili topli, letnje noći u Evropi su poznate po padu temperature, pa jedan sloj više nikada neće biti suvišan.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1691356968843266.jpg
  Photo: @alexachung

  Zatim, Alexa je stilizovala plavu prugastu košulju preko crop topa (a i kupaći kostim je u opticaju) i šortsa visokog struka, uz Vibi Venezia baletanke od baršuna. Ove cipele su još jedan pun pogodak, jer će hod po kaldrmisanim uličicama i stepenicama u Italiji ili Grčkoj biti potpuno olakšan.

  Alexa Chung sigurno je neko čije kombinacije uvek želimo da kopiramo. Otmene i šik, tako da uvek prate trendove u pravoj meri. Ukoliko tek treba da idete na odmor, nadamo se da smo vam doneli bar malo inspiracije za savršenje letnje outfite!

  Saznaj više:
  Povezani članci: