Od danas možete iznajmiti stvari iz ormara Natalie Vodianove

18.06.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_NATALIA_.jpg

Supermodel je započela projekat sa online platformom Villagelux

Iza sebe ima neverovatnu karijeru supermodela, a danas se bavi humanitarnim radom preko fondacije Naked Heart Foundation koju je osnovala 2004. godine, a koja pomaže gradnju igrališta za decu sa posebnim potrebama. Natalija Vodianova je sada spojila obe svoje ljubavi u projektu Charity Closets u saradnji sa online platformom Villageluxe, koja se bavi iznajmljivanjem garderobe.

Top model je odvojila 24 komada iz svog ličnog ormara i sada ih možete iznajmiti po određenim cenama preko ovog e-commerce sajta. Između ostalog, ovde ćete pronaći haljinu od čipke sa potpisom Givenchy, Lanvin haljinu sa cvetnim dezenom, večernje haljine Alexander McQueen i Roberto Cavalli i puno kratkih haljina poznatih dizajnerskih kuća – Nina Ricci, Versace, Viktor and Rolf, Vetements i Marc Jacobs – i jedan vanvremenski komplet Toma Forda. Aksesoar je jednako impresivan i čine ga Louis Vuitton i Dior torbe i Christian Loubutin cipele. Sva zarada od iznajmljivanja ide, razume se, direktno u fondaciju Naked Heart.

A evo i komada koji želimo u našem ormaru.

Mini Vetements haljinu možete iznajmiti za 125 dolara nedeljno

„Mislim da svi možemo dosta pomoći ako otvorimo svoja srca i svoje ormare uz pomoć Charity Closets. Pozivam vas da iznajmite ove specijalne komade, pozajmite sopstvene, obradujete se, i pomognete da se spasi planeta čineći to!“

Bravo, Natalia.

Saznaj više:
Povezani članci: