Oduševljeni smo saradnjom Marca Jacobsa i Lotte Volkove

30.05.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_MARC_JACOBS.jpg

Krajem prošle godine kompanija Marc Jacobs International objavila je pokretanje nove linije The Marc Jacobs i prvi vizuali su konačno tu! Samo ime kolekcije je skinuto sa privatnog Instagram naloga kreatora i od glavne linije se razlikuje samo po tome što ispred ima član „The“.

„Želeli smo da uradimo nešto što ne liči na kolekcije koje smo do sada pravili, u smislu da je veći fokus na pojedinačne komade“, izjavio je dizajner. „Ove stvari treba da spajate na svoj način, više se radi o tome kako ćete ih sami stilizovati nego o tome da skinete neki look sa piste od glave do pete.“ Jacobs je dodao i to da će kolekcija obuhvatati odeću, cipele, aksesoar i nakit.

Zajedno sa Jacobsom, na look booku je radila i stilistkinja Lotta Volkova, koja je na velika vrata ušla u svet mode zahvaljujući svojoj saradnji sa Demnom Gvasagliom i brendovima Vetements i Balenciaga. Na svim vizualima se nalaze manekeni-blizanci u jednakim haljinama, kaputima, grilonkama u boji, a fotografije potpisuje Hugo Scott.

Još uvek ne znamo da li će Volkova biti stalan saradnik na novoj liniji ili je ovo samo jedna saradnja ali smo oduševljeni rezultatom!

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/tekst1_marc.jpg

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/tekst_2_marc.jpg

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/tekst3_marc.jpg

Saznaj više:
Povezani članci: