Victoria Beckham i Reebok: druga runda

  25.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/reebok_cover.jpg

  Najstylish od svih Spice Girls, mega popularna i elegantna Victoria Beckham vratila se sa novom saradnjom sa brendom Reebok. I dozvolite da primetimo da je još bolja nego prethodna! Ova linija za jesen 2019, koja je nastavak prolećne (i, istovremeno, prve saradnje poznate dizajnerke i britanskog brenda), diže sportsku garderobu na potpuno novi nivo.

   

  Inspirisana svojim sopstvenim treninzima i danima kada se aktivno bavila plesom (spice up your life!) napravila je, kao i prvi put, uniseks kolekciju garderobe i aksesoara, ali prvenstveno su sve stvari namenjene devojkama. Kolorit je i svetao i taman: od bebi-roze koju primećujete često na časovima baleta, do crne i kaki koje smo navikli da viđamo na streetwear komadima.

   

  Na fotografijama možete videti da se dizajnerka inspirisala devedestim, a imajući u vidu da veoma dobro poznaje to vreme i popularnost koju je tada imala (halo, živeli smo u Spice svetu!) pretpostavljamo da će komadi planuti i online i u radnjama. Mi se nadamo da ćemo uspeti da ugrabimo jaknu. I gaćice. I duks! I kaki komplet!

  Saznaj više:
  Povezani članci: