MODNI TRENDOVI koji će da vladaju početkom 2024.

07.12.2023.
RECOMMENDED

Sudeći po street style trendovima u svetskim metropolama, već se postavljaju standardi za modne trendove u prvoj četvrtini 2024. godine. Pronašli smo zajedničke tačke u modnom svetu po ulicama Londona i Kopenhagena i spojili ih da stvorimo listu stilskih input-a za nadolazeću godinu. Naš omiljeni deo svega što sledi? Ležerno odevanje će se praktikovati na novi i elegantniji način. Evo kako.

Bordo

Crvena boja svoje mesto predaje tamnijim bordo nijansama koje svakom outfit-u daju luxe izgled. Sve se vrti oko suptilnih dodataka bordo boje, bilo da je to u obliku torbe, čarapa ili odabranog pletiva (a može i sve tri).

Moda 2024 1
Massimo Dutti pletena torbica od napa kože

Maxi kaputi

Ne potcenjujte efekat skrojenog maxi kaputa koji dođe do članka. Ovakav komad može da se kombinuje uz svaki outfit, a usput ga izdiže na neprevaziđen nivo elegancije (čak iako ispod kaputa nosite trenerku). COS izdanje se ove sezone izdvojlo kao omiljeni maxi kaput širom sveta, ali postoje i druge, jednako efektne, varijante.

Moda 2024 2
Liu Jo dugačak crni kaput (Remiks)

Srebrna folija

Došlo je i to vreme, srebrno je počelo da vlada a zlato ide u zaborav. Komadi kao što su pantalone, kaputi i haljine sada mogu da se nalaze sa dodatkom srebrne folije, ali je nakit najjednostavniji način da isprobate ovaj trend.

Moda 2024 3
Zara metalik srebrne farmerke

Duksevi

Miu Miu ih je plasirao na pisti, a sada su svuda – duksevi su ponovo u ciklusu aktulenih trendova. Ovaj jednostavan i naizgled običan komad je najefektniji kada se stilizuje slojevito, ispod kaputa, sakoa ili kožne jakne.

Screenshot 2023 12 07 at 15.38.55 1
Mates Jugoslovenka zeleni duks (Koncept 45)

Saznaj više:
Povezani članci: