CEGERI nikad ne izlaze iz MODE: Ovo su naši OMILJENI

11.10.2023.
RECOMMENDED

Cegeri su povratili svoju poziciju na modnoj lestvici. Od high-end modnih kuća do lokalnih brendova iz različitih industrija, nezaobilazni deo merch-a je kvalitetan ceger za svaki dan. Čak su i cegeri koje nosimo na pijacu posebna prilika da odaberemo komad koji prikazuje mali deo naše ličnosti.

Naši brendovi su svojim jedinstvenim cegerima doprineli lokalnoj modnoj sceni, te je kvalitetan ceger za odlazak na posao sada najjednostavnije rešenje za dan kada smo konstantno u pokretu. MamaZmia se brzo izdvojio kao brend sa najvećim cegerima na tržištu, uz luckaste natpise koji komentarišu XXL veličinu torba.

Razvoj svesti o važnosti održivom pristupu životu je takođe doprinelo popularnosti cegera. Eliminacija plastičnih kesa je prvi korak ka kreiranju održivih navika pa su izdržljivi cegeri za svaku priliku idealan dodatak svakodnevnoj kupovini. GIR i MATES su kao deo kolaboracije kreirali tri cegera u prirodnim materijalima, sa vedrim bojama i autentičnim dezenom.

Univerzalnost cegera je ključan deo njihovog povratka na must-have spisku. U zavisnosti od materijala, oblika i dizajna, mogu se stilizovati za svaku priliku i nositi od jutra do noći. L.L. Bean Boat & Tote Canvas torba je nedavno postigla TikTok viralnost za svoju dobru cenu i besprekoran kvalitet. Čak su osvanule fotografije nekadašnje IT devojke Carolyn Bessette Kennedy kako nosi ovaj komad.

q
Carolyn Bessette Kennedy, 1997

Cegeri su i dobar način da pružite finansijsku podršku vašim omiljenim organizacijama, jer se upravo zbog svoje upotrebljivosti najčešće prave kao merch za lokalne organizacije. Tako su i Liceulice cegeri postali favoriti na domaćem tržištu.

Saznaj više:
Povezani članci: