Girl Crush: Nara Smith

01.04.2024.
RECOMMENDED

Nara Smith, rođena Pellman, očarala je TikTok videima u kojima kuva – najčešće glamurozno obučena u neku haljinu sa šljokicama. Model i influenserka nemačko – afričkog porekla, rođena 2001. godine u Južnoj Africi, odakle je njena majka. Kada je imala 3 meseca, Nara se sa roditeljima seli u Frankfurt, odakle je njen otac. Tamo odrasta i živi do svoje 18. godine, kada se seli u Kaliforniju, gde potpisuje ugovor sa modeling agencijom IMG, istom u kojoj je bio i njen sadašnji suprug, glumac i model Lucky Blue Smith.

Par se venčao 2020. i trenutno čeka treće dete.

Ko je Nara, kulinarska internet opsesija?

Lucky ima 26 godina i iza sebe ima jedan brak, kao i ćerku, a Nara, koja je oba deteta dobila pre nego što je napunila 21 godinu, priznaje da je oduvek želela da bude mlada majka.

– Uvek sam želela da budem mlada majka jer je moj otac uvek govorio kako žali što je kasno dobio decu. Poslušala sam njegov savet i to je bila jedna od najboljih odluka koje sam mogla da donesem. Takođe, svesna sam da to nije za svakoga, otkrila je Nara u jednom od svojih videa.

Nara i Lucky su prvo dete, ćerku Rumble Honey, dobili 7. oktobra 2020. godine, a njihov drugi sin, Slim Easy, došao je na svet malo više od godinu dana kasnije, 6. januara 2022. U decembru 2023. par je najavio da čeka treće dete. 

– Volume 3 dolazi sledeće godine, napisao je par u zajedničkoj objavi na Instagramu.

nara mlada majka

Iako je bila nepokolebljiva u svojoj oduci da nema više dece, naša ovonedeljna girl crush na instagramu je otkrila da je na kraju promenila mišljenje. 

– To se promenilo ove godine jer sam imala osećaj da mi nešto nedostaje i stalno sam osećala da naša porodica još uvek nije potpuna. Lucky je uvek želeo da imamo treće dete, ali je poštovao moju odluku. Odlučili smo da je sada ili nikada jer nisam želela da među njima bude velika razlika u godinama – volim kako su bliski Rumble i Slim.

Zanimljivo je da je pre nego što je počela da zarađuje kao model, a kasnije postala influenserka, Nara želela da postane morski biolog. Danas, kad njen instagram profil ima oko 3 miliona pratilaca (broj se povećava) apsolutno je posvećena kreiranju sadržaja za mreže. Ono što je izdvaja od ostalih kreatora nisu samo izgled i stil, nego i recepti koje nudi – Narini recepti nisu obični – čak je i njena piletina sa parmezanom neobična (i ručno spremljena). U videu iz marta ove godine, podelila je žitarice koje je spremala za klince, Cinnamon Toast Crunch – od nule. U drugom videu, iz februara, sprema domaće bagel kifle i krem sir, kako bi obeležila četvrtu godišnjicu braka sa Luckyjem. 

Na početku je dobijala i negativne kritike – zato što kuva za supruga (druge), pa je morala da se pravda: „Volim da brinem o ljudima koje volim, posebno tako što im kuvam. Ovo nije nešto što se očekuje od mene ili nešto što moram da radim.“ 

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: