Reebok x Anine Bing: Kolaboracija koja kanališe duh VINTAGE muze

22.04.2024.
RECOMMENDED


Za one koji vole athleisure, imamo velike vesti. Na red je došla kolabaracija inspirisana vintage stilom između sportskog brenda Reebok i influenserke i dizajnerke Anine Bing.

Ako već niste upoznati sa njenim radom, Anine Bing je poslednjih deset godina dostigla svetsku slavu za svoju ležernu modnu liniju inspirisana kalifornijskom stilu, poput predimenzioniranih wrap košulja i unapređenih osnovnih komada.

Reebok Anine Bing kolaboracija 1

Šta možemo da očekujemo od ove kolaboracije?

Od majica sa okruglim izrezom i biciklističkim šortsevima inspirisani Princezom Dajanom do trenerki inspirisane stilom Whitney Houston, ova capsule kolekcija puna je sportskih komada koji podsećaju na stil devedesetih.

„Dizajnirali smo kolekciju za savremenu ženu u pokretu, sa naglaskom na dnevnoj garderobi po uzoru na vintage muze. Ova kolekcija nije namenjena da se kombinuju samo sa sportskom odećom, već da se uzdigne uz vaše omiljene, svakodnevne essential komade poput skrojenog sakoa i farmerki širokih nogavica“, rekla je dizajnerka o svojoj viziji.

Anine Bing Reebok kolekcija
Reebok Anine Bing

Naravno, saradnja je morala da uključi i retro patike. Reebok-ove Classic Nylon i Freestyle Hi modeli predstavljaju se u novom ruhu u kožnim i antilop materijalima. Pored toga, oba izdanja imaju jedinstven Anine Bing x Reebok logo.

Saznaj više:
Povezani članci: